Grått och rosa är min favoritkombination!

av | feb 2, 2016 | Inredning & Inspiration, Okategoriserade

Idag har jag valt ut några av mina personliga favoriter när det gäller inredning på temat gråskala, en ljusgrå bas i hemmet ser vi komma starkt just nu, och det fungerar lika bra som en vit dito när man vill ha en neutral bas att utgå ifrån.
Jag älskar kombinationen grått och rosa, och även det är något som vi troligtvis kommer att få se en hel del av framöver.
Det rejäla skåpet som heter Victoria finna även i vitt och i svart, men det grå tilltalar mig lite extra, och likaså mattan som även den går i creme och grått.
Och kolla in snygga bordet Svante
med grott underrede och en bordsskiva av marmor, otroligt fint!
En ny vas till vårens blommor och kvistar kanske kan vara på sin plats, den diamantslipade glasvasen av grått glas kommer från danska Bloomingville, en klar favoritkandidat.
I vänstra hörnet syns även två fina belysningskällor, betong är ett hett material under 2016 så ska du välja en ny bordslampa i vår, så satsa på Fungo.

Och på tal om rosa….

Klicka på respektive produkt i collaget, så hittar du all information.
Hittar Du något som du tycker om tycker jag att du ska passa på att använda rabattkoden 335403 som ger 30% rabatt på den dyraste varan.

Villkor* Nybeställning över 200kr efter avdragenrabatt på skor, kläder, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor.
Max 1 gång per kund.
Gäller ej prissänkta varor eller produkter markerade med ” Ej rabatt”.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

*Inlägget är skrivet i samarbete med Ellos

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Helle

    Grått och rosa är en favoritkombo här också. Har lite lust att ”go overboard” med pasteller och grått får färgerna att framträda på ett annat sätt. Från babyrum till riktigt vuxet. Önskar bara att jag kunde tycka om de gula metallerna också. Det framhäver det grå, men är man en silvertjej så är man.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *