Soft Sunday

IMG_8583

Soft Sunday

Helgen är faktiskt till för att njuta och ha det skönt!

IMG_8582

Idag startade jag min söndag med ett långt härligt bad för att hm hm jag vågar inte säga ordet, men de senaste dagarna har jag känt mig lite småkrasslig, ¨ömsom varm ömsom kall, lite snuvig och värk i lederna, och ett bad kan ju vara bra tänkte jag, för att råda bot på det hela.
Det finns inte tid att vara sjuk just nu.

IMG_8585 IMG_8587

Största drömmen är ett helt nytt badrum, gärna med inslag av marmor, och i väntan på att den drömmen slår in kan man ju alltid göra det bästa av det som man har och uppdatera med nya härliga textilier, ja nya handdukar är aldrig fel, en skön morgonrock, ett doftljus och lite annat smått och gott.

IMG_8586 IMG_8581

Och nu blir det en liten skön promenad ner till favoritkonditorit för att köpa något smarrig att ha till fika, om jag känner min man rätt, så blir det en semla, och när vi är hemma igen blir det filmmys och en tidig kväll så att jag blir frisk och pigg snabbt som bara den.

Ha en fortsatt fin söndag!

*Inlägget innehåller affiliate-länkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 reaktioner på “Soft Sunday”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.