IMG_8571

För snart två veckor sedan kom vår nya fina ullmatta med fiskbensmönster med det högst passande namnet Herringbone, och eftersom vi for direkt till Köln och sedan vidare till Stockholm, så har jag inte riktigt hunnit visa den för er förutom min lilla sneak peak HÄR.

IMG_8573

IMG_8574

När jag beställde mattan var jag helt inne på att köpa nytt zebratyg antingen beige, brunt eller grått (!?)från Svenskt Tenn, för att klä om stolsdynorna på våra gamla stolar från från gud vet när , men nu när mattan är på plats så börjar jag fundera i andra banor, för mattan och Willow Boughs från William Morris passar ju fint i hop och jag tycker att hela vårt matrum har blivit mycket finare med den nya mattan.

FullSizeRender

stol2

Mattan är en ullmatta, och just Herringbone finns i flera olika färger och storlekar, och tänk på att alltid välja en stor och rejäl matta som når en bit inunder möblerna så det inte blir för fjuttigt.
Mattan kommer från Classic Collection som har väldigt många fina mattor med olika mönster, och jag beställde min via The Sofa Store och inlägget är skrivet i samarbete med dem.

stol1

Ljusstakar på rad i vanlig ordning här hemma hos Inredningshjälpen, jag har faktiskt några som är helt nya som jag inte hunnit visa ännu men det får bli en annan dag.
Hoppas att du har haft en riktigt fin lördag och att kvällen fortsätter i samma stil.

Trevlig kväll!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

4 Kommentarer

 1. Linda

  Jag hade låtit stolarna vara som de är! Hur har ni behandlat ert trägolv? VI har ett trägolv vi behöver göra något åt och jag tyckte ert var fint.

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Hej Linda!
  Våra golv är över 100 år gamla så de är nötta av tidens gång.
  Vi har bara fortsatt att göra samma som de som bodde här innan, dvs vi torkar/tvättar dem med vitsåpa då och då

  Mvh Anette

  Svara
 3. Linda

  Tack för svar! Riktigt så gamla är inte vårt golv. De är från 20-talet och de har gulnat vilket ju inte är så snyggt. Antar att man får slipa om och sedan behandla med något med vitt pigment.

  Svara
 4. Inredningshjälpen: William Morris & Co – Pure Wallpapers

  […] vanliga varianten av Willow Bough har jag här hemma hos mig fast textilvarianten, och jag törst knappt säga det, men jag har faktiskt tröttnat på det mönstret nu efter att ha […]

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *