Trend Alert ! Blomsteramplar i alla former

av | jan 21, 2016 | Design, Okategoriserade, Trendspanat

ukx6ooudllct9vxpjrgd

Att inreda med växter är något som intresserar oss allt mer och ofta ser vi blommor och växter som blir väldigt hypade och förekommer flitigt åtminstone i min bloggradar, ni minns säkert tex Rosenskärmen och Monsterans framfart bara för att nämna några, och i år kommer bla kaktusen att få ta plats i finrummet, tror jag efter att ha sett dem överallt den senaste tiden.
Och när vi är inne på grönskande inredning, så kommer lämpligt nog in på accessoaren blomsterampeln, gärna i kombination med macramé som vi såg pånyttfödas under 2015, klassisk design fast i ny skepnad eller helt traditionell.
Ampeln här ovan finns bland nyheterna som kommer hos Blomsterlandet nu i vår, och jag gillar den eftersom den bjuder in till kreativitet och egna lösningar för kruka osv.

Jag har ju även visat er denna som säkert blir en hit när den når butikerna, och kolla även in en riktigt fin variant i mässing från Bloomingville samt Karin Söderberg’s ampel designad för House of Rym, och under min första halvdag på Formex 2016 såg jag ännu fler varianter så jag återkommer i ärendet!

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen: Granit presenterar Groende Grönska

    […] tror knappast att jag behöver skriva det fler gånger nu, men jo det är blomsterampelns år i år! Hos Granit finns det flera olika fina […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *