Mot Stockholm och Formex 2016

av | jan 20, 2016 | Design, Formex, Mässor, Okategoriserade

image

Ett snabbt litet blogginlägg från hotellsängen, snart måste jag släcka och sova för imorgon åker vi från hotellet äckligt tidigt för att hinna till flygplatsen i tid.
Därifrån flyger vi till Stockholm för Formex så om Du är där imorgon och på fredag så hoppas jag att bi ses!

Ikväll åt vi en tidig middag på vår favoritrestaurang här i Köln som heter Etrusca.
En liten familjeägd italiensk restaurang som har genuin italiensk mat.
Bästa tipset om dina vägar bär till Köln.

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

3 Kommentarer

 1. Helle

  Formex, lite grann som ”en bal på slottet” för oss vanliga bloggläsare.
  Ska bli spännande att se rapporterna därifrån. Eller, ärligt talat, jag skulle nog bli tokless och sura över onda fötter efter någon timme, så jag nöjer mig gladeligen av att få en sammanfattning via mina favoritbloggar.

  Svara
 2. Inredningshjälpen

  Ha ha, ja det var en bra men annorlunda beskrivning 🙂
  Ont i fötterna får man garanterat, efter 3 dagar på mäss i Köln 1 dag på Formex är jag lite trött i fötterna.

  Svara
 3. Erika

  Så kul att få se inrednings trenderna! Efter 20 år stående i butik hade jag dansat mig igenom Formex;) Har nästan svårt att sätta mig ner när jag kommit hem efter en lång dag… men vänder till något positivt och tänker att det det är inte alla som får ”träna” på jobbet=) Tack för en proffsig och bra blogg!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *