Ny Energi och rapport från My Dog

av | jan 11, 2016 | Bloggkärlek, Okategoriserade

DSC_0028-7

Det är inte klokt vad jag längtar efter sol och värme och tanka ny energi, just nu känner mig ofta trött och den känslan är inget vidare när man vill vara på topp och taggad till tusen.
Jag följer ju Jenny’s fantastiska blogg, och hon är sedan flera veckor tillbaka på en helt fantastik resa nere i Thailand tillsammans med sin familj där de besöker olika underbara platser hela tiden.
Jag måste varna er som är känsliga för foto som innehåller paradisstränder, kritvit sand, svajande palmer och fantastiska matrecept – Jenny’s Matblogg ni får besöka på eget bevåg haha…

DSC_0046-4

Att dricka mer vatten – en utmaning som jag ska ta tag i.
Är usel på det.

myd1

Och på tal om trötthet!
Igår när vi kom hem slocknade Affe på studs bland kuddar och inlindad i en filt i soffan, lilla gubben vilket äventyr han har varit med om i helgen!
Affe var ju med och tävlade i grooming-tävligen som hölls på My Dog och klassen var en internationell partävling, första gången för Affe och han klarade de med bravur.

myd2

myd4

Affe ♡ Melanie, sötaste Malteser-paret ever, som tyvärr inte fick något pris (!), men vad gör det när man är söt som socker?
Det var för övrigt första gången som jag besökte en stor hundutställning, och det var en lite annorlunda upplevelse måste jag säga.
Roligast att iaktta va nästan hundägarna som struttade runt som om de skulle gå till kontoret klädda i dräkt, men ja det där är en helt annan historia.

Kram

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

1 kommentar

  1. Emma - by Emma

    Söta Affe!

    Instämmer stt My dog var en intressant upplevelse. Vi var där för att titta på lite olika raser. Det var minst lika kul att titta på folk..

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *