Fina REA-fynd och mattor hos Ellos

av | jan 10, 2016 | Design, Inredning & Inspiration, Okategoriserade

Idag i bilen på vägen hem från Göteborg så roade jag mig med att surfa runt och kolla in lite allt möjligt och hamnade av en slump hos Ellos.
Egentligen så gillar jag inte REA, men om man hittar något till nedsatt pris som man sneglat på förut och velat ha men tyckt att det var lite för dyrt, ja då tycker jag att det är läge att slå till om man fortfarande gillar saken i fråga.
Här ovan i mitt collage ser ni fina REA-fynd som jag hittade idag, och jag har faktiskt klickat hem kudden från Day Home och jeansen H.D Flare Slim Fit från Hunkydory och Sling Back-pumpsen redan.
Kudden Pinto Large (60×60) från Dirty Linen har jag ju redan, men jag vet att många gillat den när jag visat den, så ett tips till er!
Mässingsburken och ljuslyktorna kommer också från Day Home och bäddsetet från Ellos Home, men där kunde jag inte riktigt bestämma mig så vi får se om de finns kvar när jag väl har bestämt mig.
Klicka på respektive produkt i collaget så hittar du all info direkt.

image

Och när jag var inne och kikade runt på Ellos hemsida så fick jag även syn på den här inspirationsbilden med några av de sprillans nyinkomna mattorna, och den fina puffen som skymtar där vid ena kanten.
Min storfavorit är mattan Philadelphia, urtjusig med de långa flätade fransarna!

*Inlägget innehåller affiliatelänkar

Skärmavbild 2015-03-24 kl. 12.28.58

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *