Hotel J – Sol & Bad

av | jun 3, 2018 | Hotelldesign

Igår efter att vi sagt ”Hejdå” till Yasuragi begav vi oss mot Nacka Strand och checkade in på designhotellet Hotel J som ingår i samma hotellgrupp som Skeppsholmen, Nobis och Miss Clara som alla tre gillas av mig.
Hotel J var dock en ny bekantskap men eftersom vi ville hålla oss nära havet så föll valet så denna gång.
Och här precis vid vattnet med härlig skärgårdskänsla är det svårt att misströsta, inte sant?

Hotellet har marint tema och känns lite som ett genuint seglarhotell med ringt härlig känsla, toppenbra och personlig service och så himla mysigt redan när man kliver in i lobbyn som även känns som ett vardagsrum där man kan ta en kaffe, ett glas vin eller liknande.

Och här en glimt av Tornvillan som är hotellets bar/lilla restaurang för enklare rätter och där serveras även frukosten på morgonen.
Jättegod frukost dessutom!

Igår käkade vi middag nere i hamnen på Nacka Yacht Club, skaldjur i massor stod på menyn och som dessert åt vi färska jordgubbar med vaniljglass.
Klassisk sommarmat när den är som bäst om du frågar mig och så gott att det inte hanns med att fånga på bild, ja jag skrev ju att jag ville leva lite mer ”här och nu” och nu i helgen har jag verkligen försökt att vara mera närvarande och minde på nätet…

Och idag tog vi båten ut till Fjäderholmarna för att sola, bada och äta rökta räkor, och det var vii minsann inte ensamma om att ha tänkt ut.
Så mycket folk överallt, knökfullt i restaurangerna och på båtarna så lite kaosigt mitt i idyllen.
Har dock inte lyckats hitta en enda vettig badbrygga här, ja så som vi har nere hos oss i Skåne, utan fick ta mig i havet via klipporna med livet som insats kändes det som men det var det värt.

Och nu blir det snart en middag i repris, kika på min instagram så kanske det dyker upp en glimt eller två!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *