Ny look hemma…

av | jul 6, 2024 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

Idag kikar jag in med ett ett nytt inlägg med en hel massa inspiration till Dig som vill anamma en ny inredningstil hemma hos dig, ja du kan faktiskt skapa stilen i minsta detalj om du vill eller bara plocka russinen ur kakan om du redan har den perfekta inredningsstilen enligt Dig i ditt hem.

Ja, en av de viktigaste grundstenarna när det gäller att inreda ett hem är vare sig om det är trendigt eller de rätta varumärkena, utan du eller ni som bor där trivs och mår bra av att bo där. Hemtrevligt är ett bra ord att ta till i sammanhanget, att sträva mot att hemtrevligheten är på topp är alltid det viktigaste om du frågar mig!

Mattan i ull finns HÄR och Pallen HÄR samt gradin längderna i tvättat halvlin HÄR .  Soffan som har en högerställd divan och klädd i chenille finns HÄR , delarna kan ställas separat.

Piedistalen klädd med kakelplattor finns HÄR och taklamporna i lätt transparent tyg på metallstomme finns HÄR samt

En mix av mörkt och ljust trä, mjuka fransar, vacker keramik och färgat glas, kontraster och material som möts möts, här låter man naturens färgskala sätta tonen.

Den större fröhuslyktan finns HÄR och den lite mindre HÄR samt soffbordet som är en nyhet finns inte inne ännu men fler nya soffbord finns HÄR

Kuddfodral med broderad framsida med zebramönster finns HÄR  och den med volang finns i flera färger HÄR 

Fina vaser finner du HÄR

Gardinlängderna som ger lätt skydd mot solen men ändå släpper in lite ljus finns  i flera färger finns HÄR Bordslampan i metall HÄR samt det fina sidobordet med 25% rabatt HÄR .

Bordslampa i keramik med plisserad skärm i tyg HÄR

Ryamattan med tuftat mönster hittar du HÄR och den svängda puffen klädd i lätt strukturerad chenille HÄR samt pläden med långa fransar HÄR . Kudden med volang finns i flera färger HÄR

Matbordet finns här och taklampan med avtagbar veckad skärm i lintyg HÄR samt den klädda bänken i mjukt chenille HÄR . Matbordet och stolen är nyheter som kommer in inom kort men HÄR hittar du fler matbord och stolar HÄR . Vitrinskåpet i bakgrunden är också en nyhet som kommer in men HÄR finner du fina skåp.

Mattan är en nyheter som kommer in inom kort och det är också stolen men fina stolar HÄR  och mattor HÄR

Soffbordet med tre ben på var sida hittar du HÄR och karaffen finns HÄR 

Sidobordet finns HÄR och pläden med långa fransar  HÄR samt karaffen i färgat glas HÄR och glaset HÄR . Den randiga kudden finns HÄR 

*inspirationsbilder från Ellos Home

Hoppas du hittade något som du gillade och att vi ses här snart igen.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *