Små fina fynd…

av | maj 28, 2024 | Uncategorized

*inlägget innehåller annsonslänkar*

Hej fina kompis!

Sista veckan i maj,  ja oj vad tiden springer i väg just nu känner jag, man vill ju mest av allt stoppa tiden oh njuta av dessa årets allra härligaste månader, inte sant?
Idag har vi inte haft så himla fint väder, regnmolnen har kretsat kring Torekov och det har blåst en del men detta till trots så tog jag ett jättehärligt bad nere vid Morgonbryggan.

På mitt soffbord just nu färgglada lipiner och sröda hundkex som man kan hitta i vägkanten lite varstans här ute på landet just nu. Finast är de såklart där de står i naturen men ändå fina att ta med hem och ha i en vas för lite sommarkänsla inomhus.

Doftljuset på bordet är det senaste som anslutit sig till doftljusparken här hemma hos oss, de har nämligen en tendens att vara väldigt länge här hos oss eftersom jag tänder och min man är där och släcker ungefär samtidigt eftersom han tycker att det sotar så så mycket.

Doftljuset i fråga doftar iallafall väldigt gott och finns att köpa HÄR

Triss i kuddar som jag gillar, de båda svarta från Svenskt Tenn såklart och den gröna med hundar på kommer från NojiNoji här i Båstad, stolen som de ligger i hittar du HÄR

Där i mitt fönster står ett av mina senaste loppisfynd, ett litet miniväxthus från Design House Stockholm som någon gjort ett litet konstverk inuti med en fjäril osv.
Jag har faktiskt önskat mig ett sådant som jag vill ha ett litet bonsaiträd i eller liknande, detta stora fina fyndade jag för 75 kr men vill man kan man köpa ett nytt HÄR

Hoppas att du gillade detta inlägget med en lite kik in i vårt lilla vardgasrum haha, inga stora förändringar här att rapportera om men det är så som jag gillar det.

Hemtrevligt enligt mitt tycke och det ska man alltid komma ihåg,  att det är till en själv som man inreder och ingen annan. 

Välkommen hit snart igen.

1 kommentar

  1. Marie

    Lupiner ska man plocka så mycket man kan. De är invasiva och ska bekämpas. Det är bara att plocka på sig men sedan ska de slängas i brännbart avfall, inte på komposten.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *