Perfect Out-fit!

av | maj 18, 2024 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

Idag kikar jag in för att tipsa dig om mina utvalda favoriter nu i starten av somaren som jag tänker blir perfekta under mina träningsrundor här på Bjäre. Jag älskar mina långa promenader ute i naturen och det blir extra härligt tycker jag när man känner sig fint klädd från topp till tå.

Kika i mitt collage och allt länkat inunder för att se om du hittar en favorit eller två du med!

 

Leggings med revär HÄR

Blå platå sneakers HÄR

Bruna lädertrainers HÄR

Blå t-shirt HÄR

Luvjacka med mönster HÄR

Brun sweather HÄR

Stråväska med läderdetaljer HÄR / Läderväska för småsaker HÄR

Sport-BH HÄR

Doften Gorgeous

Solglasögon HÄR

Örhängen HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *