Fixa sovrumsstilen

av | mar 28, 2024 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Idag bjuder jag dagen till ära på ett inlägg med inspiration till en ganska enkel sovrumsuppdatering som jag gjort tidigare i år så att sovrummet blir extra mysigt och omhuldande, en uppdatering som man enkelt fixar med hjälp lite nya textilier.
Ja, att byta ut bäddset, överkast och några decokuddar  skapar fin förändring i sovrummet i ett litet nafs, och nej det behöver inte vara nyinköpt utan kan även vara sådant som man har undanstoppat i skåpen hemma.
I mitt fall är dock nästan allt sprillans nytt och det kommer länkar till bilderna nedan för dig som vill fixa stilen.
Jag har ju visat en del sedan tidigare så denna gången blir det extra fokus på bäddtextilier i superfin kvalitet, ett bäddset som jag har sedan tidigare i en uppsjö olika kulörer.
Superskönt och svalt att sova i och denna nya gröna kulören insåg jag att jag bara måste ha eftersom det matchar perfekt till det antika vitrinskåpet i sovrummet.

Gillar du detta så finns det HÄR

Spara och bevara!

Jag satsar alltid på textilier av hög kvalitet och i kulörer osv som jag vet kommer att hålla över lång tid.
När jag sen tröttnar på en viss kombination osv så plockar jag bara undan textilierna till en annan gång och plockar fram något annat som jag sparat på samma ställe och som då blir lite som nya igen, och så även när det gäller överkast som ofta är dyra i inköp.

Plädarna på bänken hittar du dels den vita HÄR med strukturmönster samt den gröna finns  HÄR

Tunn linnepläd med slarvig franskant från Himla hittar du HÄR och kudden även den med franskant och i samma kulör hittar du HÄR
Stolen är antik och köpt på Kisek i Båstad, med dyna klädd i textilen William Morris & Co Willow Boughs, har sex likadana stolar som även denna matchar fint till vitrinskåpet.

Även ny rutig matta som jag föll för direkt när jag fick syn på den och dessutom är ju den gröna rutan en perfect match till det gröna vitrinskåpet som finns i rummet sedan länge.
Så glad för denna och den wow-effekt den fått i lilla sovrum.

Jag älskar alla textilierna från Himla och har gjort så sedan varumärket lanserades för en hel massa år sedan.
Jag uppskattar det långsiktiga tänket med deras kollektioner tillverkade av finaste naturmaterial som sen uppdateras med nya kulörer med hänsyn till årstider och trender.
Samtliga textilier av bomull och linne från underlakan till bäddset, extra örngott samt decokuddar och plädar kommer från Himla så dessa produkter visas i samarbete med Himla.

Handvävd rutig matta HÄR

Bäddset i super fin kvalitet HÄR

Den vita pläden med strukturmönster  HÄR och den gröna finns  HÄR

Hissgardin i linne  HÄR

Linnepläd med fransar HÄR

Sidobord med marmorfot HÄR nu med 20 % rabatt

Lampan Gatto från Flos kan du köpa med 30% rabatt HÄR

Kudden med franskant hittar du HÄR

Grön decoudde som finns i många fina kulörer  HÄR

Ja, ofta har man inte tittat på sitt hem med trötta ögon och tänkt att man är less på allt och att det behövs förändring?
Kanske tänkt att det är ett stort projekt osv, men då har jag ett tips.
Ett snabbt sätt eller quick fix om man vill kalla det för det, är att plocka bort allt befintligt och starta om från ett blankt blad.
Idag tänkte jag tipsa om fina produkter som du kan använda för att skapa snabb och fin förändring i sovrummet.
Ja, utgår man från en lugn och sober bas för övrigt, så är det alltid lätt att byta ut textiler i takt med årstidernas skiftningar och trender som kommer och går.

Decoudden Hannelin som finns i många fina kulörer finns HÄR

Mitt sängbord har jag tipsat om tidigare och detta kan även användas som sidobord och hittas HÄR nu med 20% rabatt, och lampan är den stora varianten av Gatto från Flos kan du köpa med 30% rabatt HÄR

Vasen heter Iris och kommer från Svenskt Tenn medan det lilla fatet är från Georg Jensen.

Just denna vinkeln av sovrummet har jag nog aldrig visat tidigare, men där finns en förvaringsbänk och TV:n, ett litet kupfönster osv.
Här hänger en hissgardin i linne som du hittar  HÄR  samt en ljuskrona som är ett loppisfynd som jag försöker hitta de perfekta små lampskärmarna till utan att riktigt lyckas.

Plädarna på banken är dels ullfilten som finns  HÄR samt två linneplädar som finns här i en uppsjö kulörer som finns HÄR
Jag älskar linneplädar att ha på sommaren och att man även kan använda dessa som en duk om man vill.

Hoppas att du gillade min lilla sovrumsvisning och blev sugen på att skapa lite förändring hos dig du med, och snart kikar jag in med en annan variant som jag fixat till nu nyligen, är du nyfiken finns det en smygkik HÄR

1 kommentar

  1. BM

    Det finns ju fina glödlampor som påminner om gamla koltrådslampor (som man kan dimra) i avvaktan på de rätta skärmarna till lampan. Tack för dina tips! Den rutiga mattan gillar jag!🌸

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *