En krona till påsken…

av | mar 22, 2024 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar


Hej!

Fredag veckan före påskveckan, jag hade inte riktigt uppfattat att det är påsk redan nästan vecka, men fattade att något var i görningen i eftermiddags när det helt plötsligt kom en massa folk cyklandes osv på vår gata här i Torekov.
Jo jo, en hel massa folk är redan på plats här i byn för att fira påsk, det brukar vara då som många öppnar upp sina sommarhus inför säsongen nämligen.
Ett säkert vårtecken med andra ord, och snart är det sommar igen innan man ens hinner blinka.

Som av en händelse var jag idag igång med lite förberedelser inför påsken, ingen storstilat eller så men tänkte att det kunde vara fint med en ljuskrona inspirerad av påsken och dess dekorationer. Till julen klär jag samma ljuskrona med granris, men nu vårtid fick det bli eucalyptus istället som du ser.

Ljuskrona lika min hittar du HÄR

Som du ser är det inga ljus i kronan i dessa bilderna men som alltid så använder jag mig av fina brandsäkra batteridrivna kronljus  som du hittar tex HÄR

Hur gullig?

I ljuskronan kan man tex hänga påskägg eller som jag gjort här ovan, små gulliga filtfigurer som du hittar tillsammans med påskäggen jag nyss nämnde HÄR.
Hoppas du blev sugen på att fia din egen ljuskrona du med, jag köpte min ljuskrona för flera år sedan och jisses så mycket glädje jag haft av denna sedan dess.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *