Dagens lilla tips!

av | mar 11, 2024 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

Idag måstre jag erkänna att jag haft en riktigt slow måndag, jag satt nämligen uppe och tittade på hela Oscars Galan, som för övrigt var en galet bra galaproduktion med en supercool scen som inramning till det hela. Här såg man spot on att rund valv och taktila mönsterbilder trendar precis som rosa i alla dess nyanser. När det gäller mode var det väldigt mycket paljetter över lag och en lite udda detalj som stack ut, jag såg nämligen flera klänningar där axelbanden inte vilade på aeln utan stod som bygel ovanför istället, och äskade även Ariana Grande’s gräddbakelseliknande klänning och framträdanden av Bille Eilish och Ryan Gosling.

Så idag kikar bara  in med ett litet tips till dig som gillar mysbelysning lika mycket som jag gör, ja olika typer av ljuslyktor osv att addera till den vanliga belysningsparken hemma, kan man aldrig få för många av tycker jag.
I denna kategori platsar helt klart de fina ljuslyktorna ovan med fin marmorering, en ljuslykta i tre olika storlekar som jag direkt kände att jag ville tipsa dig om när jag såg dem.

Gillar du dessa  tjusiga ljuslyktorna av alabaster lika mycket som jag finns dessa att köpa den största varianten HÄR, mellanvarianten HÄR samt den minsta ljuslyktan HÄR

Hoppas du gillade mitt lilla måndagstips, ha en fin fortsättning på den nya veckan!

Kram

 

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *