Ett fint citronträd

av | mar 3, 2024 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar

HejI

Idag noterar vi första söndagen i mars, ett datum som är synonymt med att Vasaloppet körs i vanlig ordning, ett lopp som vät och blivit till många olika lopp under en vecka skulle jag tro, men ”det riktiga” loppet körs idag.
Jag har aldrig varit någon fena på skidor, eller haft något intresse för att bli det heller, men efter att ha testat längdskidor vid några få tillfällen kan man inte vara annat än imponerad av alla som klarar att åka hela sträckan.
Jag spanade in det hela hemifrån TV-soffan och om jag förstod det hela rätt så var inte väderförhållanden speciellt bra idag.

Här hos oss längst ner i södra Sverige så är det ju officiellt vår nu, och ett säkert tecken på detta är att bönderna redan nu har satt de första potatisarna som ska bli årets första färskpotatis.
Vi åkte förbi ett kommande potatisfält tidigare idag, och ja, om man älskar potatis lika mycket som jag så är ju detta något att se fram emot senare i vår/försommar.

Ja, vårkänslor både inne och utomhus här hos oss just nu, tulpanerna på köksbordet gör ju sitt till det hela, men det nyinflyttade citronträdet med 4 ståtliga frukter tar ju vårkänslan till en helt annan nivå.

Nu hoppas vi att trädet ifråga ska trivas där i köksfönstret så att vi kan ha glädje av det länge!

Gillar du min vita keramikkruka med fat så hittar du denna HÄR

Hoppas att du blev inspirerad av detta inlägget och att du har lust att kika in här hos mig snart igen.

Ha en fortsatt fin kväll.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *