Nystart med KitchenWiz

av | jan 9, 2024 | Uncategorized

*inlägg i samarbete med KitchenWiz samt adlinks.

Nytt år nya tag, ja så här i början av året känns allt som ett oskrivet blad och kanske är det nu man ska försöka få till nya rutiner som underlättar lite i vardagen?

Redan förra året så berättade jag jag ju om Kitchenwiz färska Middagslåda som heter ALREADY , en middagslåda med 3 varierande middagar som är så gott som klara att servera.
Ja, man gör endast det sista finliret i hemma i köket då allt kommer mycket välpreparerat (alla såser, dressingar, grytbaser är klara, allt är portionerat och väl tilltaget samt tillagat för hand från grunden.
I några enkla steg har du färdigställt middagen ifråga och detta är ju ypperligt att ta till för att hinna med allt som man vill hinna med efter jobb, skola osv. En jättebra livlina i vardagen att slippa tänka ut och laga 3 av veckans middagar, inte sant?

Och nu efter julen och all julmaten är dags för nystart när det gäller dessa middagslådor, ja faktiskt redan idag ska jag hämta min låda på Tempo i Båstad, ser redan fram emot det!

  • Välj mellan Already med tre kompletta middagar eller Half Ready där du själv väljer middagens tillbehör.
  • Du bestämmer själv hur ofta du önskar leverans.
  • Varje vecka, varannan vecka, eller utifrån behov…?
  • Du väljer antal personer.
  • Du anger om ni är allergiska/intoleranta mot gluten, skaldjur eller nötter.
  • Du är inte bunden utan kan när som helst ändra eller avsluta din prenumeration så sent som 6 dagar före nästa leverans.

Jag har redan testat ALREADY under några veckor sedan tidigare  och blev så positivt överraskad över hur lättlagat och gott allting varit hittills, som här vid en av middagarna förra året då en av maträtterna var en asiatisk rätt i form av grön curry med kyckling och ris.

Den som är uppmärksam noterar även nudlar i bild, ja som alltid så följer jag inte recept helt slaviskt utan både lägger till och tar bort lite här och var så det blir som jag vill ha det hahaha. Någon rätt var marinerad med väldigt mycket vitlök, men då löset jag detta genom att skölja av lite av marinaden från kycklingen innan jag tillagade den. Skulle man vilja ha mer vitlök är det ju fritt fram att addera detta tänker jag.
Fritt fram för moduleringar är min melodi och det blir aldrig fel om du själv gillart.

ALREADY 
Finns att beställa för dig som bor på Västkusten (Billdal med omnejd) och här på  Bjäre som kan  hämtas smidigt på Tempo Gamlegården i Båstad.
För att beställa denna färska middagslåda behöver man förboka senast onsdagen veckan före via deras hemsida, ja beställer du före onsdag denna veckan så kan du hämta din första middagslåda nästa tisdag. Dessutom får som är ny kund 25% på första lådan och erbjudandet finns om du kikar HÄR

Om du gillar det vita porslinet med blå kant så hittar du detta HÄR

Tallriksunderlägg av jute HÄR

Gröna bestick (finns i många färger) HÄR

Ljusstaken i klarglas som syns i bild hittar du får halva priset  HÄR och denna finns i 4 kulörer också 

Mina extra nudlar är en rätt som jag gör ganska ofta och serverar till friterade räkor eller kyckling och gör dessa genom att först kok äggnudlar lite snabbt och låta dem rinna av. Sen tar jag en panna och wokar lite grönsaker som ev finns hemma i kylen, lägger sen ner nudlarna och blandar ihop. Tillsätt sen lite japansk soya, hetta i form av chili för den som gillar det och till sist cocosgrädde/mjölk som får koka in i det hela. Toppa med salladslök och krossade cashewnötter. Nudlarna ligger i en form från Höganäs Keramik med fin form som jag fyndat på loppis.

Gillar du glaset med fot så hittar du detta HÄR och detta finns även i bärnstensfärgat glas HÄR

Hoppas att du blev inspirerad att testa du med och bor du precis som jag i Båstad-trakten så finns konceptet med  middagslåda som sagt på Tempo i Båstad.

Tempo har helt klart det där lilla extra när det gäller både utbud och service, jag älskar lite mindre butiker istället för stora lador där allt känns opersonligt och kommer i storpack…
Och som sagt ingen bindningstid så du kan när som helst pausa eller avsluta din prenumeration så sent som 6 dagar innan leverans.
Tveka inte att testa detta redan denna vecka, du hinner beställa om du gör detta före midnatt  varje onsdag för uthämtning tisdag veckan därpå.

Kram 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *