Mode lately

av | jan 3, 2024 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina du!

I detta inlägget bjuder jag på lite av mina senaste modeinslag här i bloggen och för att sammanfatta dethela har gjort ett litet collage av alltihop.

Jag hoppas att du ska gilla detta och att du hittar en favorit eller två, om du vill ha en hint om strl i verklighteen så har jag nästan alltid strl S eller om det ör vida modeller så väljer jag XS. Kappan tex är en bylsig modell så där valde jag XS som blev perfekt, samma sak gällande den mönstrade klänningen medan den stickade som är slimmad tog jag S.

 

 

Min kappa finns HÄR (En kort jacka i samma stil HÄR)

Stickad klänning med vita ränder nedtill HÄR // Mönstrad klänning HÄR

Svarta skinnimitationbyxor HÄR // Snygga blå jeans HÄR

Tröjan med pärlor vid halsen nu 50%  HÄR

Tröja stickad med rosett HÄR

Randig pyjamasbyxa HÄR // Pyjamströja av ekoligisk bomull HÄR

Diadem HÄR // Halsband HÄR

Kofta med stora pärlknappar HÄR

Armband HÄR

Liknande svarta pumps som mina hittar du HÄR  // Svarta läderboots HÄR

Doftljuset som doftar vinter HÄR // Parfym HÄR // Palett med ögonskuggor HÄR

Svarta skinnhandskar HÄR// Kabelstickad mössa HÄR

Beige handväska HÄR // Liknande väska som min hittar du HÄR

Ha en fortsatt fin kväll och tck för besöket, det betyder mer än du tror!

P.S Jag blir jätteglad om du vill handla via mina länkar, det ger inget negativt för din del men ger mig en liten provision som gör att det känns motiverat och meningsfullt att arbeta med inlägg som dessa.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *