Gott Nytt 2024

av | dec 31, 2023 | Uncategorized

Hej fina vän här i bloggsfären, så himla glad jag blir att du kikar in här trots att det är självaste Nyårsafton idag.
Ja, nu är vi här igen vid årets sista dag, år 2023 som vi nu vinkar good bye till, vilket är ganska så skönt tycker jag, vi kom aldrig riktigt överens.
Har det gångna året blivit som du önskade, eller känner du som jag?
Det blir ju ganska sällan så, men mitt år har ändå varit ganska så jämt och flutit på utan några större sensationer, lite för lite action om du frågar mig.
Världen runt omkring oss bjuder ju fortfarande på en hel del utmaningar på löpande band, först var det ju pandemin, sen kriget i Ukraina som forfarande pågår, ytterligare krig vid Gazaremsann, inflationen och de ökade priserna på både boende, el, drivmedel, mat osv.
Rejäla utmaningar som testar oss alla, men eftersom jag inte kan påverka det som sker så väljer jag att försöka att inte fundera så mycket på det och bara gilla läget.
För det får man, vare sig man vill eller inte.

Jag kommer inte ge några direkta nyårslöften även i år, mitt motto blir i stället att precis som tidigare år göra mitt allra bästa i alla hänseenden och försöka förlita mig på att har man bara givit sitt allra bästa för allas bästa och välbefinnande så är det inte mycket mer man kan göra.
Kanske ska jag våga ta steget och prova att leva lite annorlunda och satsa på något annat mera kreativt.

Gillar du min outfit så kan jag berätta att den stickade långklänningen inte sticks det minsta utan är mjuk och skön och som jag köpt HÄR och gillar du modellen så finns samma fast med fina spetsdetaljer och med HALVA PRISET HÄR

Mitt diadem finns HÄR

Halsbandet med en pärla framtill hittar du HÄR

Vi firar in det nya året här hemma i det lugna i Torekov och har en massa god mat på lut i form av färska skaldjur, gratinerad hummer, Kalix Löjrom och lite annat smått gott.
Finns det sen plats över så har vi även den goda gelaton från Vanilj & Choklad väntade i frysen.

Så till ett lite tips som har med nyårsmaten att göra! Själva desserten är ju oftast det allra smarrigaste på nyårsmenyn, men när man väl är där efter all hummer, oxfilé osv så är man ju helt fullproppad och orkar knappt peta i sig det som bjuds sist vid måltiden. Istället om man firar som vi kan man duka upp till en lyxig variant av fika med bubbel och dessert. Så gjorde vi alldeles nyss här hos oss och det var så gott! Nu har vi några timmar fram till Nyårs Supén som vi äter vid nio.

Min fina lilla bricka md målade blommor på, en vintage bricka med ryskt ursprung, det törs man ju knappt säga men så är det. Brickan hittade jag i somras hos bästa Helena Rääf i hennes fina sommarbutik här i Torekov.

Lyxig nyårsfika med stjärnor av glass pudrade med kakao för lite vuxnare smak, macarons och det godaste bubblet som dessutom är alkoholfritt och kommer från Richard Juhlin.

Champagneglasen är de klassiska Essence från Iittala som just nu är med 35% rabatt HÄR

Julens vita blommor passar fint även till nyår, min nyårsdukning återkommer jag till senare, det et jag att du brukar gilla att kika närmare på.

Att fira nyår här i Torekov är väldigt tyst och skönt för små vovvar, rekommenderas starkt!

Så, nu önskar jag dig ett riktigt gott slut på 2023 också syns vi på andra sidan när vi skriver år 2023
Gott Nytt År!!

Ps. Jag hoppas att vill hänga med mig här även under det kommande året, det skulle göra mig så himla glad

Kram Anette

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *