Den perfekta höstkappan

av | nov 8, 2023 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar

Hej kompis!

Hoppas att du haft en fin onsdag så här långt, lillelördag heter det ju och nu är det hög tid att smida lite planer inför helgen så att den blir så mysig som möjligt.
Jag beklagade ju mig lite över hösten igår, och även om det mörkt och vädret är gråtrist och blött så får man ju tänka positivt och göra det bästa av saken, right?Så, en sak som man kan göra är ju att ta en liten miniweekend eller liknande och checka in på något mysigt ställe som har både SPA och god mat, så igår gjorde vi så även om det bara var tisdag och stället ifråga var Villa Strandvägen i Ystad.
Själva vistelsen i sig tänkte jag ta i ett separat inlägg för nu tänkte jag berätta om min outfit som jag hade på mig igår och kanske framförallt om den underbara höstkappan!!

Min väska kommer från Louis Vuitton i Paris men det finns liknande i vintage om du kikar HÄR, ett toppenbra tips om man inte vill köpa en sprillans ny designväska.

Min outfit dagen till ära var ännu en gång mestadels svart men med den  sköna kappan till så blev det ju med ens mycket ljusare.
Kappan i fråga i trendig pilé ha jag köpt HÄR och denna är så himla skön och mysig att den lätt kvalificerar sig som höstens perfekta kappa.
Jag har storlek XS i min eftersom jag inte vill att den ska sitta för bylsigt, men i övrigt normal i storleken tycker jag.

Här ser du kappan från sidan och att den har sömmar som delar upp textilen i olika block vilket är jättefint tycker jag. Gillar du inte kappa så finns det en korta jacka i samma stil HÄR

Så fint och höstpyntat även utomhus hos Villa Strandvägen, en helt bedårande sekelskiftesvilla som gjorts om till ett litet boutiquehotell och restaurang.

Tröjan  som jag bär till de svarta byxorna är en vanlig collegetröja som uppgraderats med pärlor upptill vid halsen samt att den har en generös puffärm som inte syns på bilden, men väldigt tydligt om du kikar HÄR. Väldigt skön dessutom så ett riktigt bra köp.

Byxorna i fråga är med stretch och lätt utsvängda och med en söm på framsidan av byan vilket gör att de känns väldigt klädda och dessa finns HÄR, jämför du med bilden på hemsidan så ser du skillnaden mellan att bära dem med en snygg klacksko istället för med sneakers.
Liknande skor som mina hittar du HÄR

Hoppas att du gillade min lilla outfit, och som sagt, snart tänkte jag även visa lite bilder från vår vistelse på underbara Villa Strandvägen.

Kram 

1 kommentar

  1. miia

    🤩😍

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *