Dags att testa KitchenWiz ALREADY

av | nov 2, 2023 | Uncategorized

*inlägget i samarbete med Kitchenwiz

Hej!

För inte så länge sedan så berättade jag jag om Kitchenwiz färska Middagslåda som heter ALREADY , en middagslåda med 3 varierande middagar som är så gott som klara att servera!
Ja, man gör endast det sista finliret i hemma i köket då allt kommer mycket välpreparerat (alla såser, dressingar, grytbaser är klara, allt är portionerat och väl tilltaget samt tillagat för hand från grunden.
I några enkla steg har du färdigställt middagen ifråga!
Och nu i tisdags var det dags för mig att premiärtesta nyss nämnda middagslåda som jag ska prenumera på ett tag fram över, vilket jag verkligen ser fram emot.
Att komma på vad man ska äta till middag varje dag är ju den ständiga frågan, men med ALREDY från KitchenWiz är ju detta fixat och klart 3 av 7 dagar i veckan.


Middagslådan hämtar man i den lilla fina och relativt nya matbutiken Tempo som ligger mitt i byn men där det trots allt är lätt att parkera eftersom de har en parkering bakom butiken med 30 min friparkering.
Tempo öppnade för ca ett år sedan och har helt klart det där lilla extra när det gäller både utbud och service, jag älskar lite mindre butiker istället för stora lador där allt känns opersonligt och kommer i storpack…


Jag har ju även  berättat om deras smarta och välsmakande koncept med färdiga, frysta grytor & långkok  som heter BACKUP, och dessa hittar man i en gen fin liten frys inne på Tempo, men en återförsäljare nära dig finns säkert om du kikar HÄR.
Så, himla bra att ha till hands när man inte orkar eller har tid att laga hela måltiden från start till mål men ändå vill äta god, vällagad och näringsrik mat.

ALREADY med 3 varierande middagar som är så gott som klara.
Ja, man gör endast det sista i hemmet då allt kommer mycket välpreparerat (alla såser, dressingar, grytbaser är klara, allt är portionerat och väl tilltaget samt tillagat för hand från grunden.
I några enkla steg har du färdigställt middagen ifråga.
Tjänsten hade premiär här på Bjäre i slutet av oktober, och hämtas smidigt på Tempo Gamlegården i Båstad och därefter uthämtning veckovis varje tisdag.
För att beställa denna färska middagslåda behöver man förboka senast onsdagen veckan före dvs 18/10 via  deras hemsida, och dessutom får som är ny kund 25% på första lådan och erbjudandet finns HÄR

Wow!
Även om jag hade högt ställda förväntningar på middagslådan ALREADY så blev jag väldigt positivt överraskad när jag öppnade min första middagslåda.
Alla jättefina råvaror och tillagade såser osv kommer välförpackat och ser väldigt inspiterande och gott ut, nu ser jag framemot att testa detta och återkommer i ärendet senare.

Tjänsten är väldigt fri och du utformar själv hur du vill ha ditt abonnemang;

:* Leverans när det passar dig, varje vecka, varannan eller var tredje

* Antal personer i hushållet? Välj mellan 1-6 personer

* Det finns flexitarian för dig som inte äter rött kött eller om du vill undvika kött då och då.

* Specialkost för dig med allergi eller intolerans mot gluten, skaldjur och nötter

* Ändringar i ditt abonnemang kan göras upp till 6 dagar innan leverans

* Och som sagt ingen bindningstid så du kan när som helst pausa eller avsluta din prenumeration så sent som 6 dagar innan leverans.
Tveka inte att testa detta redan denna vecka, du hinner beställa om du gör detta före midnatt imorgon onsdag 18/10.
*Bildmaterial Kitchenwiz / Inredningshjälpen

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *