Lite REA på REA’n

av | okt 12, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis, vad glad jag blir att du kikar in här hos mig denna blåsiga torsdag, ja nu gör sig höstrusket och mörkret sig alltmer påmint för varje dag som går.
Årstider, väder och vind är ju dock inget som man kan styr över så det är bara att gilla läget och göra det bästa av det man har att arbeta med här och nu.
Hösten bjuder ju in till en massa inomhusmys och då ska man inte tveka det mista utan gå all in! 

Maxa ditt höstmys med hjälp av sköna varma textilier i ditt hem för att få en hemtrevlig ombonad känsla från allt från mattor, plädar, decokuddar osv….och blanda gärna material, strukturer osv.

Ja, här snackar vi inte om några stora utsvävningar utan små detljer som den lurviga mattan har jag tipsat om tidigare men denna finns här precis som fåtöljen Roly Poly som finns HÄR.

Nytt för nu är dock kudden med utanpåliggande bollar och en liknande kudde finns på kampanj HÄR , hissgardinen och den mindre kudden är från Svenskt Tenn.

Dagens bästa tips!!

I collaget nedan har jag valt ut en massa fint som är nedsatt först med 40% rabatt och sen därutöver ytterligare 20% rabatt så passa på!!

Vas av klarglas HÄR // Mindre rosa vas HÄR

Rosa ljuslyktor av glas HÄR

Adventsstjärnan Snöblomma i två storlekar HÄR // Spretiga stjärnan Eldig HÄR

Svartvit adventsstjärna Watt & Veke HÄR

Ljusmanschett i mässing eller rostfritt utförande HÄR

Liten kruka av mässing HÄR

Fina hängen till granen Isbjörn HÄR

Rosa pappershängen HÄR

Avlång kudde i grått och vitt HÄR // Grå kudde med struktur och fransar HÄR

Handkräm Juniper HÄR // Parfymoljor HÄR

Korkskruv HÄR

Grå jeans HÄR // Randig skjorta HÄR

Grå sneakers HÄR // Svarta boots HÄR

I mitt fönster står den gröna Hortus-krukan med en vit Mårbacka pelargon, och där bredvid en liten mässingskruka med fat som finns HÄR och just nu med 40% rabatt + ytterligare 20% rabatt på det, och i den en ”hjärtan på tråd” växt som säkert har ett annat namn egentligen.

Mitt bästa höst och vintermys är att ”fejkelda” i kakelugnen, använder antingen blockljus eller en sådan kasette med etanol som man kan ha i öppna spisar osv, ger sån mysig och härlig känsla, jag lovar

Hoppas att du blev inspirerad av att kika in här hos mig, det är ju trots allt därför som jag driver denna bloggen, ibland tvivlar jag dock själv och tänker ”vem kan vilja kika på hur jag har det hemma hos mig?

Men men, ni är ju en hel del som verkar gilla det jag gör och det är jag såklart jätteglad för. 

Ha en fortsatt fin kväll.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *