Septemberljuset

av | sep 12, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej!

Jag vet inte om du noterat det, men visst är ljuset nu i september helt annorlunda än annars?
Det är som om allt är inbäddat i mjölk eller ljusrosa skimmer, och det känns som ett slags mellan sommar och höst…därtill att det är näst in till helt vindstilla t om här hos oss nära havet ger en märklig känsla….
Bilderna i detta inlägget knäppte jag ”rakt upp och ned” här hemma tidigare igår och ja, det är ju inte så lätt att fånga en känsla på bild om du förstår vad jag menar….

Bilder tagna rakt upp och ned var det ja, tom fjärrkontrollen kom med på bild….

Stolen vid fönstret hittar du HÄR och denna finns i flera kulörer 

Du som följt mig ett tag vet nog vid detta laget att jag gillar mina fiolfikusar och lyckas hyfsat bra med dessa i jämförelse med andra växter. Hemma i stan har jag två stora som jag haft i ca 10 år och även här i Torekov har jag två lite mindre men som växer så det knakar.

Lurvigaste mattan värmer skönt under fötterna om man inte har lyxen att ha golvvärme hemma…

Mattan hittar du HÄR

Älskar kvällarna nu när man kan tända ljus och mysa hyfsat tidigt utan att känna dåligt samvete för att man inte är utomhus hahaha.
Gillar du min fjädervippa som hänger på kakelugnen så finns det en likadan på REA HÄR
Jag frågade ju efter tips om bra serie för ett tag sedan och måste passa på att tipsa om serien Malpractice som vi kikar på just nu. 

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *