I Grekland

av | aug 26, 2023 | Okategoriserade

Hej fina vän!
Jag har ju berättat att vi rest på en liten semester, till Grekland och mera bestämt till Rethymnon som är en ny ort för vår del.
Jag har ju mest visat bilder på Instagram eftersom bloggen legat nere, och många har skrivit och frågat om vilket hotell vi bor på, så det tänkte jag berätta om i detta inlägget.
Hotellet ingår i kedjan Grecotel och heter Lux Me White Palace och ligger ända nere vid havet med egen strand osv.

Välkomstdrinken när vi kom till hotellet, alltid trevligt!

Hotellområdet är ganska så stort och ligger utsträckt längs med stranden och där finns även de flesta restaurangerna, glassbaren osv så överallt är settingen magisk om man säger så.

 

Vi valde en svit med havsutsikt och en stor pool som man delar med nio andra sviter.
Sviten i sig är väldigt fint designad om än lite minimalistiskt och helt i vitt med undantag av de turkosa stora sänglamporna. Utanför finns det solsängarna och en egen terrass som du ser här ovan i bild. Var man där vid den egna poolen så fanns det hela tiden möjlighet att beställa drinkar osv från den närligganden strandbaren.
Superrent och fräscht med städning varje dag och sen uppfräschning på kvällen om man önskar.

Poolområdet som vi delar med de andra sviterna i vårt område, här är det väldigt folktomt stora delar av dagen så det är som att ha en egen stor pool, nja nästan iallafall.

Hela hotellet är väldigt välskött och fräscht överallt in i minsta vrå och det finns inget alls att klaga på som vi har märkt.
Hotellet har dessutom två stora pooler förutom mindre pooler till sviter osv sant endast ett stenkast till stranden, dock var det för livligt hav för min del. Så, det skulle isf kunna vara en nackdel men också den enda.

Lux Me White Palace bygger på ett lyxigt all inclusive koncept där allting ingår från en av de bästa buffé-resturangerna jag upplevt med frukost, lunch och middag, flera olika koncept restauranger som en grekisk taverna (ovan), italiensk restaurang, asiatisk ala carte, en pop-up restaurang med hummermeny med 4 rätter, en fine dining restaurang med roof top view, en creperia och glassbar, ett patisseri med de finast bakverken osv.
All maten är magisk men bästa är nog den asiatiska med sushi, goda asiatiska varmrätter mm och fine dining restaurangen White med tre fasta 4rätters menyer är i samma klass som de man betalar ganska många tusenlappar för här hemma.

Ovan ser du hummerrestaurangen precis vid havet där vi åt häromkvällen, inte den bästa hummermenyn jag ätit men ändå helt ok. 

Utöver nyss nämnda restauranger så finns det även flera barer, en vinkällare med 150 olika vinsorter (internationella) och allt som serveras ingår utan begränsning. Vill du boka bord ide olika restaurangerna är det inget problem så länge det finns lediga bord.

Sist men inte minst några bilder från den asiatiska restaurangen och vill du se ännu mer från hotellet osv så hittar du allt i en följd om du kikar in HÄR 

Ha en fin lördag!


0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *