Tips i sommarvärmen

av | jun 28, 2023 | Uncategorized


Hej fina kompis, vad glad jag blir att du kikar in här hos mig, det är inget jag tar för givet, det vill jag att du ska veta. 
Det fina sommarvädret tog ju en liten paus i måndags och igår, men idag sprack sett åter upp till en fin sommardag här i Torekov, tack för det!
Och på tal om sommarväder så har jag ett litet tips att dela med mig av…


Under sommaren är inte snittblommor prio ett men det är ju ändå fint med tittgodis hemma right?
Köp någon enstaka snittblomma och kanske lite eucalyptus och fyll sen på med naturliga konstblommor. Här har jag använt blandade konstsnittblommor som jag hållit utkik efter på loppisar samt tre vita pioner och inget mer. Man kan såklart även ha konstväxter i krukor osv om man inte hinner/kan vattna nu under sommaren och vill du spana in fina konstväxter så kolla efter snittblommor HÄR  och krukväxter HÄR

Hoppas att du blev inspirerad av mina små tips och att du blir sugen på tt kika in här snart igen.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *