Min outfit igår….

av | jun 22, 2023 | Uncategorized

*inlägget innehåller annonslänkar*

Du som följer mig på Instagram såg säkert igår att jag var inbjuden till en härlig sommarlunch ute på Micael Bindefelds sommarställe Aspvik med Geberit Aqua Clean. En helt underbar sommardag med det där lilla extra som gav hela dagen gulkant och helt klart ett sommarminne för livet för min del. Jag har ju varit där en gång tidigare vid samma tid på året, dvs strax före midsommar och även den gången minns jag starkt trots att det var ett antal år sedan.

Det lilla gulliga gästhuset som också ryms på tomten är som taget ur en saga!

Alltid matcha outfit med värdens underbara växter i trädgården.

Ja, dagen till ära hade jag för ovanlighetens skull på mig en färgsprakande outfit och denna har många ställt frågor om på Instagram, så jag tänker att det är enklast att lägga länkarna till allt här i bloggen.

Tyllkjolen som även finns i en off-white version har jag köpt HÄR

Den randiga t-shirten är tyvärr inte från i år men det finns nästan en identisk om du kikar HÄR

Mina matchande sneakers köpte jag HÄR  men finns även en fin variant här till ett bättre pris

Väskan gammal från Gucci så tyvärr inget tips om denna men mina solisar finns HÄR

Jag återkommer i ett annat inlägg inom kort där jag berättar allt om dagen i sig, men först måste jag kolla igenom alla bilderna och redigera osv men sen blir det en bildbomb deluxe kan jag lova dig!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *