Ett år äldre…

av | maj 16, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis!

Hoppas att allt är fint hos dig denna tisdag i maj, en helt vanlig tisdag och jag har blivit ett år äldre minsann, ja igår fyllde jag hela 48 år och blev firad på bästa sätt. Tacksam för mycket som inte behöver rabblas upp här, men vill att DU ska veta att jag är innerligt glad att efter många år som influerare ha så fina trogna följare och läsare i bloggen. Inget jag tar för givet i dessa dagar då man definitivt inte räknas till ”hetaste gänget” haha…

 

 

Ett fång helt fång underbara korallröda pioner har tagit plats på matbordet, ja dessa bla fick jag i födelsedagspresent igår av mina killar…

Älskade pioner, den finaste blomman jag vet, Ethimo’s signum dessutom och det gäller att njuta nu eftersom perioden för dessa är ganska kort.

Favoritkuddarna med Zebra-kudden från Svenskt Tenn i spetsen har vädrats och puffats under dagens veckostädning som görs av oss själva och ingen städfirma som så många andra verkar ha..

 Mitt nya avlastningsbord med marmorskiva  som jag köpt HÄR, ett köp som jag var lite skeptiskt till först då det verkade vara för bra till det priset, men väl här visade det sig att det var över förväntan. Härligt när man blir positivt överraskad, inta sant?
Gillar du mattan så hittar du den randiga med tofsar på REA HÄR  och den lurviga vid soffan HÄR

Ja, jag använde ett av mina egna bästa inredningstips, att känna efter, flytta runt och betrakta lite från sidan för att sen bestämma hur det ska vara. Vid det första stället borta vid köket där det skulle agera plats för en hel del köksattiraljer, blev sidobordet både för lågt och lite för smalt. Här vid soffan som avgränsning mot matbordet blev det däremot helt perfekt.

Peter Lindbergs bok hittar du HÄR

 

Sidobordet har jag sedan stylat med böcker, doftljus, några småsaker och inte minst liggande lampa som jag kom på att jag hade hemma i stan. Så den fick flytta hit och fick sin plats där på sidobordet.

Böckerna Kinfolk Garden finns HÄR och A Journal West Coast Culinary finns HÄR

Lampan som består av många glasbubblor går både att ha liggande och upphängd och finns i två olika storlekar om du kikar HÄR

Ett annat återkommande inredningstips här hos mig är att lägga vikt vid detaljer och att inreda sitt hem med sådant som man tycker om. Gör olika små stilleben och använd dessa som blickfångare här och var!

Ljusstaken är från Svenskt Tenn och det lilla fåret är ett loppis fynd.

Pusslet som syns i bild finns ett liknande HÄR med 45% rabatt 

Doftljus Mad et Len HÄR

Ett urval av fina designböcker finns HÄR

Glaskupan med tofsen är ett loppisfynd för några tior medan doftljuset som finns därunder är av den lyxigare sorten och kan köpas HÄR

Hoppas att du blev inspirerad av detta inlägget, och ja du är alltid så varmt välkommen hit igen!

Kram

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *