Något litet nytt

av | maj 9, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis, vad glad jag blir att du hittat hit igen efter flera dagars bloggstrul här hos mig, så sjukt irriterande med tekniskt strul som man inte kan styra över själv utan bara snällt får vänta tills supporten fixat så att allt fungerar igen. Ja, nu är allt som vanligt igen här i bloggen och så även när det gäller vardagsrummet här hos oss i Torekov, bara samma vanliga med undantag av något litet nytt som flyttat in.

Jag har snackar vi inte om några stora utsvävningar utan små detljer, den lurviga mattan har jag tipsat om tidigare men denna finns här precis som fåtöljen Roly Poly som finns HÄR . Nytt för nu är dock kudden med utanpåliggande bollar och denna hittar du HÄR , hissgardinen och den mindre kudden är från Svenskt Tenn.

I mitt fönster står den gröna Hortus-krukan med en vit Mårbacka pelargon, och där bredvid en liten mässingskruka med fat som finns HÄR och i den en ”hjärtan på tråd” växt som säkert har ett annat namn egentligen.

Ljusstakarna är Tre Kulor silver och i mässing och båda är formgivna a Sigurd Persson, den första säljs hos Svenskt Tenn medan den andra är ett loppisfynd för 150 kr som jag gjort för ett tag sedan.

Den vita ljustaken av keramik för två ljus i olika nivåer hittar du HÄR och det stora vita doftljuset i en glasburk finns HÄR

Hoppas att du blev inspirerad av att kika in här hos mig, det är ju trots allt därför som jag driver denna bloggen, ibland tvivlar jag dock själv och tänker ”vem kan vilja kika på hur jag har det?”

Ikväll håller jag tummarna för förhandstippade favoriten Loreen i Eurovison, det kommer säkert gå jättebra!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *