Vårt lilla kryp in …

av | apr 21, 2023 | Okategoriserade

Hej! 
Som jag berättade i ett tidigare inlägg och som du som följer mig på Instagram redan snappat upp, så befinner jag mig just nu i Milano för den internationella designmässan Salone de Mobile 2023 och Milan Design Week 2023 med en massa utställningar runt om i staden. Så härligt att äntligen kunna åka hit igen, det blev ju ett litet ofrivilligt stoppningars år under pandemin. 
Något som inte är lika härligt är hotellpriserna som är typ fantasifulla hahaha, ja vad sägs om 50.000 för 3 nätter för ett ganska vanligt hotellrum? 
Så här gällde det att vara flexibel och påhittig….

Vi valde att åka typ mitt i veckan mot slutet istället för i början då det är allra dyrast. 
Sen bokade vi en lägenhet typ Airbnb fast genom Hotels.com som ligger typ 5 min från Duomon med taxi, och det är därifrån jag visar några bilder idag. Lägenheten ligger i en byggnad som känns som ett obemannat hotell och allt funkar fint hittills. 
Själva stilen är stramt minimalistisk och jag gillar det valvformade partiet som leder dels till köket som är fullutrustat och dels till sovplatsen som inte är alls lika utrustad….. 

Jag hade nämligen missat detaljen att det inte var någon riktig säng utan mera modernt med en tjock madrass på golvet och dessutom inte de skönast bäddtäckena osv. Som tur var hade vi egna kuddar med oss och sömnen har faktiskt varit över förträffan. 


Det lilla badrummet är väldigt fräscht och fint så egentligen finns det inget att klaga på förutom sängen eller snarare avsaknaden av en säng. 
Imorgon checkar vi in på ett hotell som vi bott på tidigare, då det får jag visa här senare! 

Kram 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *