En ny serveringsvagn

av | apr 6, 2023 | Okategoriserade

Hej fina kompis!

Hoppas att allt är fint hos Dig, jag har inte hunnit kika in här tidigare idag, men nu tänkte jag precis som igår bjuda på en liten bildbomb och denna gången från min kökshörna här i Torekov. I fokus har vi den nya serveringsvagnen som fick ersätta den svarta vagnen som var lite mindre samt även det tilltänkta sidobordet som jag redan har visat här i bloggen.

En lösning som jag själv blev ganska nöjd med som iallafall fungerar tillsvidare, ja jag blev faktiskt positivt överraskad att det fick plats så mycket, ja mer än jag trodde. Kul när man blir positivt överraskad och inte motsatsen, och vill du spana in Trotten så finns den HÄR

Här finns det inte mycket att tipsa om då allt är vintage och fyndat på olika loppisar osv med några få undantag som grytan från Le Creuset , det stora fatet från Agneta Livijn och den gröna skålen från Svenskt Tenn. Soppterrinen har även ett fint lock 

Älskar mina små loppsifynd, och ja du ser nog vilken färgskala jag har min radar inställd på.

 

Den söta lilla italienska lampan med en klotrund fot av keramik inklusive skärm fyndade jag för 45 kr, och den blev helt perfekt där i fönstret tycker jag.

Kokböckerna är också fyndade för några tior styck, håll utkik nästa gång du är på loppis för kokböcker är dekorativa att ha i köket även om man i ärlighetens namn oftast oftast googlar recept på nätet, right?

Tekannan är Rörstrands Bengali som är helt utan några skador och även ljusstaken kommer från Rörstrand och serien Tiara.

Underst ser du mitt fina ugnsfasta fat från Agneta Livijn , fyndade kopparpannor i olika storlekar samt lite udda keramikformar som jag älskar.

Formen som står på böckerna kommer från Höganäs-keramik och kan både användas i ugnen, som en serveringsskål.

Hoppas att du gillade min lilla bildkavalkad och att du kommer hit snart igen och hälsar på!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *