En riktig skitdag

av | apr 2, 2023 | Okategoriserade

Hej fina kompis!

Hoppas att din söndag har varit fin, förhoppningsvis en solig sådan med mycket härlig vårkänsla och allt som kommer med det.
Min dag ska vi inte prata så mycket om, jag har haft en riktig skitdag och inte ens solen och den klarblå himmeln kunde muntra upp mitt surmula lynne.
Ja, jag har sådana dagar ungefär en gång i månaden trots att jag verkar vara i klimakteriet, så somligt får man nog lära sig att leva med.
Känslan av att allt känns mörkt och trist och inget spelar så stor roll är jag nog inte helt ensam om att känna ibland och värst blir det för mig nu på våren när det starka solljuset kommer tillbaka…..

Men men, nog om detta jag har iallafall fina och lite bångstyriga tulpaner på mitt köksbord, ja just när det är så här vilda och fulla av eget liv, då är de som finast tycker jag.
Två olika sorter och lite blandade kulörer, så enkelt men ändå fint!

En av tulpanerna lyckades brytas av men inget dåligt med det egentligen då det är fint att addera en solitär i egen vas som sällskap till en större bukett, tycker jag.

Här har jag använt denna lilla ekollonvasen från Svenskt Tenn som är perfekt till ändamålet.

I veckan visade jag ju var det nya sidobordet hamnade  istället för ovan i bild där tanken var först, och som du ser har det blivit en annan lösning till förvaring av diverse köksattiraljer istället. Jag återkommer till ämnet senare och berättar mera om detta.

Ha en fortsatt fin kväll och fin start på påskveckan som startar imorgon.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *