Det lilla avlastningsbordet…

av | mar 28, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina!

Ny vecka nya tag, den sista veckan i mars och i stora delar av Sverige har det detta till trots kommit en ny omgång vinter med snö och allt, inte här i Torekov dock men kallt som tusan är det.
Idag vill jag visa dig en första glimt av det nya avlastningsbordet som jag berättade om för ett litet tag sedan, det kom nämligen hit igår och packades ivrigt upp.
Själva möbeln är hur fin som helst med en jättefin marmortopp ovanpå, men jag måste lära mig att läsa mer noggrant när det gäller saker och tings måttangivelser, den var nämligen lite för låg tycker jag….

Men som vanligt så gör jag som så att jag ställer på plats, studerar från sidan och känner efter under någon dag eller så innan jag tar det slutgiltiga beslutet. Eventuellt så får den stanna kvar på platsen för att rymma lite köksattiraljer, porslin och kokböcker, eller också har jag en annan plats som jag tänker testa för att se om det blir bättre. Vi får se.
Hur som helst så ska jag skaffa en botten så att det blir ett tredje hyllplan längst ned, jag velar dock mellan metall, trä eller marmor…. Vill du kika närmare på sidobordet så finns det HÄR och just nu med 35% rabatt. 

En av mina favoritkrukor av tenn som egentligen är en vinkylare, denna har jag haft i över 10 år men tror att den finns att köpa fortfarande vis Mr.Fredrik

Boken A West Coast Journal finns HÄR

Kinfolk Garden HÄR

Gillar du fiskfatet så har jag köpt detta HÄR medan det lilla vita kruset är ett loppisfynd som jag gjort nyligen, tror jag fick betala 15 kr.

Min lilla kokbokstrave i köksfönstret innehåller gamla favoriter, loppisfynd och den megatjocka boken Where Chef’s Eat som jag varmt kan rekommendera alla foodies som vill äta som stjärnkockarna när man är ute och reser.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *