Dags att tänka på gardiner….

av | mar 23, 2023 | Okategoriserade

*Inlägget innehåller annonslänkar*

På söndag kommer sommartiden åter, dagarna blir längre och de ivriga solstrålarna letar sig in i hemmets alla vrår. Härligt förvisso efter en lång och mörk vinter, men det finns ju även tillfällen då man vill hålla ljuset tillbaka mer eller mindre.

Så, idag vill jag tipsa Dig om Ellos Home pågående gardinkampanj  där de lämnar minst 20% rabatt på alla gardiner från skira längder, till hissgardiner, mörkläggningsgardiner osv, och denna gången gäller rabatten även för varumärken så passa på!
Jag tänkte visa Dig mina favoritgardiner som jag har hemma hos mig, gardinuppsättningar i hotellrumsstil med längder med dubbel bredd x 2 samt även dubbla lager i sovrummet.
Dessa gardinerna är från Mimou och specialsydda eftersom vi har 3.60 i takhöjd, men jag ska visa dig motsvarande för dig som har ”normal takhöjd”, och som sagt dessutom med en fin rabatt just nu hos Ellos Home

I vår matsal i stan har vi ett stort fönsterparti längs med ena väggen och där har vi satt upp gardinskenor högst upp där väggen möter taket och sen gardinlängder med dubbel bredd x 2 så att dessa kan dras för hela fönstret och samtidigt täcka hela väggen. Att sätta gardinskenan så högt upp gör att man skapar känslan av ”högt till tak” även om man bor med med mera normal takhöjd än våra ca 4 meter.
Gardinerna som jag använt till detta är en lite tunnare variant av halvlinne som du hittar HÄR

Så vackert fall i de här gardinerna och älskar att jag kan välja hur mycket jag vill visa/dölja av själva fönsterpartiet från 1906 som jag är så förälskad i trots att vi bott här över 10 år nu….

Ja, man kan väl säga att det här är gardiner i hotellrumsstil med fina gardinlängder från tak till golv och med dubbel bredd så att det blir riktigt maffigt, och gardinerna går som sagt att dra för hela fönstret för insyns/ solskydd när man vill det.
Mina längder är som sagt specialluppsydda, men har du normalhöjd i ditt hem så finns samma längder att beställa via Ellos Home och just nu med hela 20% rabatt som även gäller för andra varumärken dessutom.
I burspråket i vår vardagsrum är det en lite tjockare textil av hellinne som är 290 cm bred, vilket gör att den passar både i vanliga fönster och i stora fönsterpartier och du hittar dessa HÄR  och i en hel massa kulörer att välja mellan dessutom.

Här ser man hela burspråket med längderna på vardera sida men inte att dessa även går ut på väggen samt går att dra för hela.
Mellan det stora och det lilla fönstret sitter det hissgardiner av linne från Himla med 20% rabatt och dessa hittar du HÄR

Fler hissgardiner hittar du HÄR

Jag vill även passa på att tipsa dig om fina vita skira gardinlängder och gardiner av sammet  som just nu är med 30% rabatt, och dessa båda kan man hänga upp i dubbla lager för att få till hotellrumsstilen även i sitt eget sovrum enkelt och lätt.
Hos Ellos Home hittar du som sagt alla möjliga typer av gardiner  och samtliga är just nu med upp till 40% rabatt, och vill du spana in hela deras sortiment av gardiner i varierande stilar så kika HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *