Dagen efter…

av | mar 12, 2023 | Okategoriserade

Gokväll i stugan!
Idag kikar jag mest in för att säga ”Hej!”och höra så att allt är fint hos dig?
Här är allt toppen förutom att jag känner mig lite trött och hängig som jag alltid gör när det vankas omställning mellan årstider osv, något som låter motsägelsefullt när man går mot ljusare tider, men så är det.

Idag har vi iallafall varit en sväng till Malmö och kikat till lägenheten där och även hunnit med några ärenden. Och på tal om ärenden, man eller iallafall jag blir ju deppig över hur dyrt aldrig har blivit…

Igår kollade vi som så många andra på Mellon, och för första gången på länge så tyckte jag faktiskt att helt rätt låt vann och dessutom är det en låt som har internationell status och kan vinna finalen i Brighton i maj. Loreen är ju bara så himla proffsig, och på tal om det så måste jag även  passa på att lyfta Farha som är en av de grymmaste och mest naturliga programledarna jag sett och som dessutom är rolig.

Har du testat de helt gröna bilarna från Ahlgens Bilar?
Som den sockerråtta jag är så har jag så klart testa dem, men personligen tycker nog att som alltid är originalet bäst, så hädanefter får det bli dem och inget annat!

Ikväll har jag lagat hemmagjorda köttbullar med gräddsås och kokt potatis och lingon, och det var precis lika gott som vanligt, ja ibland är det enkla det godaste.
Nu blir det någon serie eller Bianca Ingrossos talkshow som har premiär igen efter uppehållet.
Vad tittar du helst på? Serier eller pratprogram som jag kallar dem för eller kanske relations/dejting program? Såg första avsnittet av Min mamma, din pappa eller vad det heter, som hade premiär på CMore nu i veckan, och detta var det segaste programmet jag sett och inte alls lika bra som SVT’s Hotell Romantik som var väldigt roligt och gulligt.
Ja, jag som annars brukar älska serier har nu fastnat i nyss nämnda genre och hittade nyligen Älskar, älskar inte som inte är purfärskt men väldigt bra tycker jag.

Ha en fin kväll

Kram!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *