Oscar & Clothilde i gula nyanser….

av | feb 14, 2023 | Okategoriserade

Hej fina kompis, vad kul att du kikar in här hos mig denna tisdag som även är Alla Hjärtans Dag minsann…
Ja, säkert en laddad dag för många som är ensamma och inte känner sig sedda osv, en dag med förväntningar som byggts upp och som inte alltid förverkligas.
Till er som känner så vill säga, den riktiga kärleken firas och premieras alla årets dagar och inte just den 14/2, kärlek visas inte med dyra presenter, Spa-vistelser osv utan är något helt annat.
Visst är det härligt att överraska och bli överraskad ibland, men vem blir överraskad en dag när det skriks ut vad som bör göras?
Att verkligen tänka efter vad en person uppskattar och blir genuint glad för är verklig kärlek för mig, inte att köpa något pliktskyldigt bara för att visa att”man vet att det är ”Alla Hjärtans Dag”
Värt att tänka på är även att kärleken firas inte enbart mellan partners utan kärleken finns ju på då många andra plan här i livet, kärleken till ett barn, ett djur, mellan kompisar, föräldrar, syskon osv ja listan kan göras lång. Mitt sista tips är, snöa inte inte på ett spår utan lyft blicken, då hittar du kärlek lite varstans …

I detta inlägget bjuder jag på bilder från inredningsbutiken Oscar & Clothilde som ligger vid Stureplan och mittemot hotellet The Sparrow där vi bott flera gånger nu.
Oscar & Clothilde är en inredningsbutik utöver det vanliga och är deras stil trogen oavsett trender osv, men nu denna gången var det iallafall idel gula nyanser i butiken, och denna kulör är ju helt klart trendig just nu.
Där i den alltid lika inspirerande butiken finns det alltid något att förälska sig i och vilja ta med sig hem….

Blev lite småförälskad i de korallfärgade byråerna….

’…..precis som i krukan ovan i samma kulör!

Ja, tänk vilken skillnad en fin kulör kan göra för en produkt ovh hur olika en och samma produkt kan upplevas beroende av färgsättning

Den gula pläden kommer från Stackelbergs och dessa plädar är helt underbara oavsett kulör…..

Köpenhamnkrukan från Bergs Potter kan väl numera räknas som en klassiker, och denna i solgult passar ju hur fint som helst nu våren 2023.

Passade på att köpa fler glas av dessa fina som jag har sedan tidigare i både klarglas och i bärnstensfärgat glas. Jag råkade slå sönder ett sådant glas och köpte endast 4 förra gången men nu blev det påfyllnad. I bilden syns även den fina keramiken från Sthål’s Keramik som även de är personliga favoriter

Så mycket fint att slå till på som sagt, men hejdade mig vid glasen och ett nytt doftljus denna gången, man kan ju inte köpa allt man ser hahaha.
Kanske ska tilläga att detta inte är något samarbete eller reklam utan bara ett tips från hjärtat och en liten notis till om att gult sannerligen inte är fult våren 2023 utan hur trendigt och hett som helst.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *