Galamiddag i Blå Hallen

Hej fina bloggkompis

Jag ligger lite efeter med allt bloggande som du kanske märker, jag har haft fullt upp hela veckan med allt skett under Stockholm Design Week och Stockholm Furniture Fair med allt ifrån pressfrukostar, luncher hos flera varumärken, spanat in mässan, lyssnat på föreläsningar, gått på kvällsmingel och inte minst den lyxiga galamiddagen i anrika Blå Hallen i Stadshuset. Jo, jag var visst bjuden torts allt och den var en kväll som man sent kommer att glömma.

Jag har aldrig varit i Blå Hallen tidigare så bara det var ju en upplevelse i sig, middagen med tre rätter och tillhörande viner samt alkoholfria sådabna var väldigt välsmakande ,prisutdelningen var rolig och intressant att del av, det var musikframträdande samt inte minst dans i uppe i Gyllene Salen, ja det var nästan på pricken samma upplägg som Nobelfesten.


Kvällen inleddes med pampig trumpetfanfar, sen satte vi oss till bords och jag satt nästan längst fram vid mittenbordet där kungen brukar sitta vid Nobelmiddagen, ja som det kan gå hahaha. Bordssällskapet var mycket trevligt och jag fick en manlig arkitekt på ena sidan, en trevlig tjej från IKEA på den andra och mittemot satt min bloggkompis Jannice och hennes kompanjon Mathias från Monlux. Det är för övrigt Jannice som tagit bilden här ovan.


Middagen inleddes med en god soppa och gott vitt alkoholfritt vin från OddBird till det och efter det blev  det en jättegod fiskrätt med ett annat vin följt av en smarrig chokladmousse och alkoholfritt rosébubbel. Så gott och väldigt lyxigt att maten parats ihop med alkoholfritt alternativ, det hör inte till vanligheterna.


Kvällens konferencier var en för mig helt okänd person nämligen Elis Monteverde Burrau och med stöd av Audi och Jura, Elis hade en väldigt speciell och ganska ironisk jargong ikädd en konstig kostym och med en vanlig matbutiksplastkasse  i handen, men ledde oss genom kvällen på ett väldigt underhållande sätt. På scenen syns även Hanna Nova Beatrice samt representanten från Its Media som jag tyvärr glömt namnet på. Som det kan gå.

Kvällen avslutades med drinkar och dans uppe i Gyllene Salen. En mycket festlig och generöst anordnad tillställning som jag är otroligt glad att ha fått närvara vid.
Själva vinnarna av priserna i fråga ber jag att få återkomma till i nästa inlägg, annars blir detta ett väldigt långt inlägg känner jag.

Kram

2 reaktioner på “Galamiddag i Blå Hallen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.