Inte redo att skiljas….

av | jan 10, 2023 | Okategoriserade

*inlägget innehåller annonslänkar*

Julen är förbi och allt det juliga har plockats bort för denna gången, man fattar inte riktigt var tiden tog vägen, men visst känns det skönt ändå ? En sak som jag dock inte var riktigt redo att skiljas ifrån pga mysigheten, var ljuskronan (liknande krona nu med 20% rabatt) över matbordet som under julen var klädd med granris och med (nu nedsatta i pris) kronljus med LED 

Dock känns det ju inte helt up to date med granris nu i januari så istället har takkronan i fråga klätts med eucalyptus.
Dessa torkar ju väldigt snabbt men det är fint det också tycker jag, vill man dock ha en mer levande look så kan man använda en slinga med eucalyptus som är av konstmaterial och en sådan finns att köpa HÄR

Min fiolfikus som trivs så himla fint här hos oss är iallafall the real thing!


På bordet står idel ljusstakar från Svenskt Tenn varav den med bambu är den senaste i raden som fått flytta in här hos oss. Vasen Stubben designad av Carina Seth Andersson för Svenskt Tenn har fått fint sällskap av ett gäng rosa rosor som jag fyndade i den lokala blomsterbutiken för ynka 40 kr(!)

Ett annat blomsterfynd ser du i tennkrukan i mitt fönster, denna raring var nedsatt med 50% rabatt i samma butik, och inget som helst fel på denna, så ett riktigt kap. Älskar att den är lite vild och yvig i sin form!

På bordet står även de fina vaserna Kolonn från Skrufs Glasbruk i den största och den minsta storleken, och gillar du dessa så finns den stora varianten HÄR medan den lilla minsta hittas HÄR och båda är med 20% rabatt så passa på.

Gillar du den klassiska gröna Köpenhamns-krukan så är denna på kampanj HÄR

Hoppas att du gillade detta inlägget och den inspiration jag delar med mig av, du är alltid varmt välkommen hit till mig!!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *