Dagens julklappstips 15/12

av | dec 15, 2022 | Affiliate>*Affiliateinlägg med annonslänkar

*inlägget innehåller annonslänkar*

Dags för dagen julklappstips och passar samtidigt på att berätta om min dagliga ansiktsrutin med hjälp av produkterna från Clarins som jag verkligen tycker om, och det är just två sådana produkter som är dagens julklappstips.
Ja, idag den 15/12 kan du köpa Clarins Double Serum med 50% rabatt  HÄR och även Total Eye Serum samma rabatt HÄR
Jag har testat båda och de är verkligen bra!

Gillar du lampan som är uppladdningsbar så finns denna på REA HÄR och marmorfatet kika HÄR

Jag startar varje dag med att tvätta ansiktet med en mjuk ansiktsscrub som finns HÄR, lägger sedan en snabb fuktigivande ansiktsmask som jag sen tar bort innan jag smörjer in ansiktet noga med ansiktscremen HÄR  samt ögonmasken HÄR som jag har hela dagen.
Till kroppen använder jag Clarins magiska Silky Smooth Body Cream i burk HÄR
Efter dagens slut om jag burit make up tar jag bort denna med make up remover och sen ungefär samma rutin en gång till på kvällen men använder då en Gentle Foaming Cleanser HÄR

Måste ju även slå ett slag för världens bästa handdukar som även dessa finns i mitt badrum.
Mjuk härlig frotté i 100% egyptisk bomull med bra absorbtion, finns i en härlig färgskala, 4 storlekar och blir bättre och bättre för varje tvätt.
Alla handdukarna finns HÄR

Hoppas att du gillade dagens tips och att du snart kikar in här igen!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *