En ofta frågad fråga…

av | dec 5, 2022 | Okategoriserade

Hej!
Jag har ju drivit den här bloggen i en hel del år vid detta laget (ca 10 år) och har verkligen de finaste följare man kan tänka sig både här i bloggen och på Instagram.
Lite anonyma förvisso och lämnar inte speciellt ofta kommentarer, ställer frågor osv, och jag har dessutom en funktion inställd där jag måste godkänna alla kommentarer innan de publiceras och glömmer ibland av detta helt.
Med detta sagt vill berätta att jag läser allt och försöker både publicera och svara på era kommentarer när de kommer.

Mestadels är det beröm och uppmuntran från er och inte så mycket direkta frågor, men en återkommande fråga sedan vi flyttade in i lägenheten i Torekov, är var den rosa dagbädden från Svenskt Tenn tog vägen?

Hahaha, nej den har så klart inte försvunnit spålöst iväg utan står i vårt lilla extrarum mittemot sovrummet där även mina garderober finns.
Just detta rummet är det minst färdiga, ja sen dagbädden flyttade in så har det i stort sett stått helt stilla när det gäller inredning, detaljer osv.
Här vill jag ha ett litet bord, en fin matta som jag redan är 100 % säker på och även en fin golvlampa.
Den lilla trasmattan hör inte in i bilden men eftersom den är rosa så hamnade den där ändå, ja du vet nog hur det kan bli ibland….

Min lilla skugga, ja Agathon har skiftat från att ha varit min mans ständiga följeslagare till att ha mig som favorit.
Han gillar oss såklart båda två men just nu är jag lite bättre enligt honom, och ja kanske har det med att göra att jag ger honom fler gurkstavar och annat som han gillar.

Gillar du min blå stickade klänning så kommer denna precis som klänningen som jag visade igår från det nya varumärket Blond Hour och den är riktigt varm och skön trots att den är lite v-ringad.
Färgen är inte riktigt vad jag brukar klä mig i men denna var bara så härlig att jag inte kunde låta bli.
Mina höga skinnstövlar är säkert 10 år gamla och i klassisk ridstövelmodell så dessa går ju aldrig ur tiden, bra va?
Min väska på daggbädden kommer från Ralph Lauren.

Min stora julstjärna som matchar dagbädden står på ett litet bord från Karl Fredrik på Eklaholm och krukan hittar du HÄR

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *