Att ha fått fina presenter

av | dec 2, 2022 | Hemma hos Inredningshjälpen

Hej fina vän, hoppas att din fredag har varit fin så här långt?
Här hos oss rullar allting på och snart är det dags att starta igång fredagsmyset här hos oss min sann, ja efter en vecka med mannen borta på kundbesök ska det bli extra mysig med helg.

Och vi har så fina kunder både till Ethimo och HomeSpirit, ja en del av dem har blivit mer som vänner genom åren, och till dessa hör såklart härliga Studio Pompone i Träslövsläge i Varberg.
Ett familjeägt inredningsföretag med med inredningsarkitektur och en jättefin inredningsbutik och numera är även Lukas Morten (son i familjen) känd från TV
Med hem från dem hade min man den tjusiga julbuketten och även de överlägset goda kolorna från Pärlans , alltid så himla snälla och generösa, och jag kan inte tacka nog. Tack!
Bor du i närheten så missa inte denna inredningsoas där du även lan köpa tjusiga buketter och blommor mm.

Sen kom det ett bud med posten oxå, och inte vilket bud som helst visade det sig när jag fick upp paketet.
Avsändare var Frida Ramstedt mera berömd som Trendenser , och självklart var det hennes tredje bok som fanns där och superfint förpackat dessutom.

Jag lärde känna Frida för vad kan det vara, 10-11 år sedan, då hade jag nyss börjat blogga och kände ingen i bloggsfären, men då på den tiden träffades de största inredningsbloggarna vid olika träffar på initiativ av Frida och hon bjöd in mig trots att jag var typ ingen att räkna med. Så inkluderande och ja, jag önskar att bloggvärden kunde backa tillbaka en smula och vara lite mera som då och utan så vassa armbågar.

Jag blev så glad och stolt att få vara med på de träffarna och jag såg och ser upp till Frida på ett sätt som är svårt att förklara bra nog.
Frida har alltid gått före och visat vägen för många andra i branschen (dragit det tyngsta lasset)och alltid varit trogen sin magkänsla och verkligen varit en förebild.
Från starten som inredningsbloggare och idag flitigt anlitad föreläsare, författare till tre böcker som getts ut i flera länder än vad jag kan komma ihåg, och snart väntar ett nytt spännande kapitel när det ska öppnas inredningsbutik i Kungsbacka.
Frida, jag har alltid varit och kommer alltid att vara ett av dina största fans och en vän som alltid finns här.

Ja, men du ser ju själv, detaljerna som omsluter boken  Handbok i möblering säger ju allt, fodralet av fin mjuk ulltextil, det lilla bokmärket av finaste läder och inte minst tumstocken, det ni, det är sådant som gör skillnad för helheten och beskriver på pricken hur Frida Ramstedt är som person.

Så summa sumarum, jag känner mig väldigt bortskämd denna fredag och kommer njuta till fullo av blommor, bok och godis nu i helgen, det kan jag lova.

Ha en fin helg!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *