Glad första advent!

av | nov 27, 2022 | Okategoriserade

Hej fina vän, hoppas du haft en fin söndag så här långt?
Och det är ju inte vilken söndag som helst utan första advent, och den officiella nedräkningen fram till julafton har börjat.
Just denna tiden är den mysigaste tycker jag, sen själva julafton osv som alltid kommer med förpliktelser och dåligt samvete (jo jag känner så) kunde jag klarat mig utan.
Eller rättare sagt så önskar jag att jag hade råg i ryggen nog för att säga hur jag vill fira jul och inte låta mig styras av att vara tillags…
Kanske någon som känner igen sig?

Första ljuset är tänt och vi har mysfikat både hemma och i Höganäs på Salthallarna.
Vi tog en tur dit i eftermiddags och kikade lite samt fikade hos Juni Bageri som bakat goda lussebullar och krispiga peppisar.
Mitt i fikan gick dock brandlarmet och brandkåren rusade in, dock var det ingen brand i syne så det var snabbt överstökat.

Söndagens mysfika på ljuvliga keramiken från Sthål, älskar stilen och att kombinera olika kulörer med varandra.
Det avlånga fatet är perfekt som serveringsbricka lika ovan, både muggen och lilla frukostmackan, bullen etc ryms ju på samma.

Ikväll blir det antingen seriemys eller kolla ikapp några Robinson-avsnitt, men vi har hunnit till avsnitten där alla stora karaktärer lämnar in så jag tycker inte det känns lika intressant längre.
Så trist när det blir så men inget att göra åt det.

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *