Adventsstjärnor med 50% rabatt

av | nov 22, 2022 | Affiliate>*Affiliateinlägg med annonslänkar

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej

Som uppföljning till mitt förra inlägg kommer här ett inlägg på samma tema och ja jag har tipsat om dessa tidigare med ett undantag, nu är samtliga stjärnor med 50% rabatt.
Rabatten gäller endast denna veckan så skynda att fynda som det heter.
Ja, du som följt mig ett tag vet säkert att jag vurmar lite extra för deras fina och välarbetade julstjärnor av finaste kvalitet och som håller år efter år och inte behöver bytas ut, ja julbelysning som man kan ha år efter år och som blir en del av ens  jultraditioner.
Stjärnor som väcker minnen, som lyser upp i decembermörkret och sprider så mycket glädje.

Jag har valt ut en hel drös med jättefina stjärnor som jag hoppas att även du ska gilla och först ut bland dessa vill jag tipsa dig om den svartvita spetsiga stjärnan som står lutad mot kakelugnen och denna hittar du HÄR och just nu med 50% rabatt!!!
Måsta även passa på att tipsa dig om grangirlangen av konstmaterial som är den mest naturtrogna sådana som jag sett och denna finns och med 50% rabatt HÄR

Spana även in en hel konstgran i samma stil med samma fina rabatt HÄR

From above!

Måste även tipsa om min ljuvliga matta igen, en sådan i ditt vardagsrum hjälper helt klart till att hålla elkostnaden nere.

Mattan finns HÄR

Julstjärnan ovan som är 60cm och har små brunsvarta dots hittar du HÄR

Stjärnan ovan i bild som jag valt ut i vitt utförande finns även i 3 andra kulörer och dessa är med 50% rabatt just nu om du kikar HÄR

Stjärnan i svart och vitt ovan är min storfavorit av dem alla och gillar du precis som jag denna så måste du kika HÄR för även denna är med 50% rabatt just nu.
Samma stjärna finns även i tre andra färgställningar om du kikar HÄR

Adventsstjärnan i form av en lotusblomma är ju inte lik de andra stjärnorna alls som är ganska yviga spetsiga, gillar du denna så kika HÄR.
Stjärnan är 60 cm och finns i fler kulörer som samtliga är med 50% rabatt just nu.

Den vita stjärnan med väldigt breda veck hittar du om du kikar HÄR och denna stjärnan finns även i rosa, brunt och grått utförande.

Testade att ställa julstjärnan Sargas ovan i mitt lilla kupfönster, och gillar du denna så finns den HÄR

Som sagt, stjärnan  där i fåtöljen ovan finns HÄR, är den som får mitt hjärta att klappa allra mest så denna x 2 kommer jag definitivt att slå till på nu inför advent.
Jag hoppas att även du hittade något som du gillade och att du är pep inför allt som komma skall med adventsmys och allt, snart är det dags!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *