I snigelfart

Hej kompis, hur har du det i värmen?

Här går allting på snigelfart känns det som, ja fullmåneperiod i kombination med tryckande värme är nog inte riktig min melodi så därav dåligt med aktivitet här i bloggen osv.
Får liksom inte riktigt struktur på tillvaron när sömnen är dålig, aptiten den samma, och man bara känner sig för varm för minsta lilla.

Känner mig som en guppy som ligger kippar efter andan här hemma, och det är inte mycket annat att göra åt det än att ta svalkande bad, duscha kallt, ligga med benen högt och vifta på tårna samt ta sin promenad senare på kvällen när solen klingat av.
Jag antar att jag inte är ensam att känna så här just nu, men ibland så får man ju för sig just detta att ”det är ingen annan som känner som jag” , ”alla andra ser så fräscha och obrydda ut”… känner du igen dig?

Men iallafall, vi kämpar på här i värmen och gör så pass mycket som vi mäktar med i detta nu, så tacksam att vara omgiven av svalkande stilla hav som erbjuder sommarens skönaste bad just nu.
Enda kruxet är väl isåfall att man måste bestämma sig för vilken av alla fina badbryggor man ska bada ifrån eller vilken rutt man ska bege sig på under kvällspromenaden.
Men hur man än väljer så är det svårslaget vackert  och det finns bevis på att livet pågår oavsett vad.

Kram och ha en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.