Måndagens innemys….

av | aug 1, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina vän

Måndagen startade här hos oss med hällregn utanför fönstren så det fick bli en start på denna veckan med innemys för hela slanten, eller mys var det enbart inte utan passade på att fixa med en massa inför veckan.
Imorgon är tanken att jag ska åka till Karl-Fredik på Eklahom för ett kommande samarbete och då även passa på att ta en övernattning på Örum 119 där vi faktiskt aldrig bott tidigare, testa maten på Pastafabriken och självklart även hinna med pizzan och glassen hos Örum vilken vi testat många gånger tidigare .
Till helgen händer det en rolig grej som jag ska berätta om snart men nu åter till dagens handlingar.

I detta inlägget visar jag bilder från vårt vardagsrum som sedan en tid har fått ny matta och soffa som båda är i samarbete med bästa Layered och jag lovar att jag snart ska visa allt i sin helhet, ja så snart jag fått alla bitarna på plats med soffbordet, lampa osv.
Inte så enkelt alltid, och vill gärna att det ska vara så bra som möjligt när jag visar upp hur det ser ut

Mattan är en ullig dröm, ja som att gå på moln och vår lille plutt är väldigt förtjust i mattan han man säga för lägger sig så ofta han kan och snusar på mattan allt vad han kan och inte spå sällan rullar han runt och somnar sen utsträckt på ryggen i allt ullet så att man knappt kan urskilja honom från mattan ifråga.
Mattan kan du givetvis beställa direkt från Layered, vilket jag rekommenderar för bra service osv men vill du chansa och shoppa från någon av deras återförsäljare så finns min matta HÄR.
I sovrummet visade jag nyligen den nya mattan där och det är samma modell men i en annan kulör och den finns faktiskt på kampanj just nu.

Inredningsdetaljerna på bänken kommer alla från Svenskt Tenn med undantag från krukan som är en personlig favoritkruka , har faktiskt denna i två modeller och gilla båda lika mycket trots att jag haft dem länge.
Ja, när jag verkligen gillar något då är det på riktigt och för lång tid.

Krukan överst i bild (på kampanj) hittar du HÄR och krukan med mindre öron här nederst hittar du om du kikar HÄR

Dagens cravings, krispiga gröna vindruvor som jag alltid sköljer både långe och väl eftersom jag läst att just vindruvor är den mest besprutade frukten som finns (?)
Ja, t om med lite varmt vatten och sen torkar jag dem innan jag lägger in dem i kylen för att de ska bli extra krispiga…gillar du skålen så hittar du denna på REA om du kikar in HÄR

Och här en bild på min fyndade kakelugn som jag är så himla glad att jag slog till på och propsade på att den skulle sättas upp hemma hos oss. Mannen in var först väldigt skeptisk till detta men han är glad över att jag stod på idag.
Vid tre-tiden sprack himmeln upp i strålande solsken och då vet du nog vad som lockade mig allra mest, ja dagens obligatoriska dopp i havet!
Hoppas att du fått en fin start på din vecka oavsett väder och vind och välkommen tit snart igen!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *