Inte som tänkt men bra ändå

av | jul 30, 2022 | Okategoriserade

Denna helgen var det tänkt att vi skulle åka iväg till något härligt ställe som vi gillar för att fira min mans födelsedag, men det var som så ofta fullbokat överallt.
Men vi har ju en massa härligt här hemma precis framför näsan så vi gjorde inget väsen av det.
Alla vardagsnära ting, sånt där som man kanske tar för givet och inte reflekterar nämnvärt över när livet rusar på från det ena till det andra och man verkar aldrig sitta still.
Glädjen att ha allt detta som jag visar via mina snapshots från mobilen från dagen, svårslagen natur här på Bjäre och närmare bestämt ute i Torekov.
Dagen startade med sång och presenter hemma innan vi begav oss ut för en promenad här i trakterna.


Det är så vackert här, närheten till havet och härliga bad, de öppna slätterna, promenadvägarna med jobbiga backar, äppelodlingarna, självplockslanden med jordgubbar, gårdsbutikerna med härodlat direkt från en bod vid grönsakslandet, betande djur osv..
Inget av detta tillhör vare sig mig eller dig, men att få vara här och ta del av allt är det som jag känner stor tacksamhet för just nu.

Ett av juli månads bad från bryggan bortanför Morgonbryggan i Torekov, Ydrehall där är det lite mera krångligt att ta sig ut till bryggan, men det alltid är lite mindre folk som badar där, så mödan värt.
Så skönt med ett svalkande dopp efter promenaden!

Mannen  fick välja lunchställe dagen till ära!

Ja, efter badet blev det en  lunch i solen hos en  restaurangfavorit som ligger nere i hamnen, nämligen charmiga Moby’s Shack som har riktigt bra och fräsch mat på deras meny.
Man blir faktiskt positivt överraskad då det ser väldigt enkelt ut där rent utseendemässigt, maten som serveras är nämligen tip top!

Kanske bidrog även det faktum att Agathon kunde följa med dit, ja ”ingen firarlunch utan min bästis” sa min min man och jag höll med!

Vi åt två olika bowls som vi delade på, en med lax och en yakinuki  med en massa gott toppat med färsk koriander, och även en Edamame som är en storfavorit både hos mig och min man.

På menyn finns en massa annat gott som tacos, burgare, sötpotatispommes, ribs, grillad fisk osv och helt klart ett tips för  dig som  gillar den typen av mat och lite roliga drinkar.
Ja, sen blev det eftermiddagsdopp, glass och kvällsdopp och efter det bara mys och god mat hemmavid.

Ha en fin kväll!

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *