Några fina fynd

av | jul 29, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fina kompis hoppas att allt är fint hos Dig?
Jag kämpar på med mina bihålor och trötthet som jag aldrig tidigare upplevt vad jag kan minnas men vilar mig i form kan man säga med undantag att jag tog mig ut på en promenad i solen tidigare idag.
Ja, sommarvädret har ju kommit åter efter flera dagar med höstliknande sådant, och ja det är såå himla välkommet inte sant?

Igår  försökte jag fixa lite fint i sovrummet med det som jag visade i ett tidigare inlägg, och har tagit en massa bilder som jag först måste redigera osv.
Så i väntan på detta vill jag istället passa på att visa dig två fynd som jag gjort alldeles nyligen och även visa Dig lite annat smått och gott som jag gillar.

Först ut vill jag visa Dig den fina tvättkorgen som visserligen inte är på REA men har ett väldigt bra pris om du kikar in HÄR och denna finns även i svart med vit text om du föredrar det.
Tvättkorgen i sig väger inget och går dessutom att fälla ihop om den inte används vilket är jättebra tycker jag.
Pläden som hänger över kanten hittar du HÄR

Det allra största fyndet ser vi här ovan, nämligen en takpendel, fönsterlampa eller varför inte lägga den så som jag gjort på en bänk?
Lampan ifråga är hur som helst med 70% rabatt just nu och kostar bara 150 kr (!) och du hittar den HÄR

Foten i polystone har jag haft ett tag men finns fortfarande att köpa HÄR, böckerna är alla fyndade på loppis och boken/kalendern hittar du HÄR samt doftljuset HÄR

Blev du nyfiken på vilka produkter som jag använt vid min sovrumsstyling så kika vidare HÄR eller håll ut till imorgon då ska jag förhoppningsvis vara färdig med mina bilder.

Ha en fin fredag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *