Ett annat litet tips i Torekov

av | jul 25, 2022 | Inredningshjälpen tipsar!

Hej fina vän hoppas att allt är fint hos dig idag?

Själv har jag dragit på mig bihåleinflammation och en trötthet som gör att allt känns som om jag ska bestiga ett berg eller liknande…så försöker vila mig frisk, har fåt medicin för bihålorna och även mannen min är förkyld så muntert värre här hos oss just nu…
I detta inlägget bjuder jag på ännu ett litet Torekovs-tips i samma stil som det om butiken Helena Rääf och denna gången en utomhusbutik i miniformat by Agneta Livinj som ställt ut flera cyklar som cykeln här ovan runt om i byn för att tipsa om denna.
Ett smart och fint drag, inte sant?

Agneta Livinj för dig som inte vet är en internationell konstnär /keramiker med varumärket som bär hennes namn Agneta Livijn och som även skapat produkter för  IKEA, Habitat and R.O.O.M. mfl.
Den handgjorda keramiken till köket och det dukade bordet tillverkas i  Italien och Portugal, läs mer HÄR

Under sommaren håller de till utomhus med ett bord där de säljer utgående produkter osv och här kan man göra fina fynd.
Jag gillar dessa produkterna jättemycket men har tyvärr inte köpt något ännu eftersom jag måste fixa mer plats på hyllorna här hemma först.
Älskade Torekov som blommar upp så finstämt och småskaligt under sommaren, älskart!

Ha en fin kväll!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *