Bästa genvägen med KitchenWiz

av | jul 15, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget i samarbete med KitchenWiz samt innehåller annonslänkar*

Hej fredag, hoppas du har det fint?

Här är allt bara toppen och jag kikar in här idag för att tipsa Dig om något som jag nyligen fått upp ögonen för och verkligen gillar.
Ja, du som har följt mig ett tag vet nog vid detta laget att jag är väldigt selektiv med det som jag tipsar om och rekommenderar, och att jag så gott som alltid är trogen de varumärken som jag samarbetar med och visar upp här i bloggen.
Så har jag valt att göra eftersom det känns mest ärligt, och du som läsare kan alltid lita på att tipset kommer från mig och att jag verkligen menar det och inte enbart för att jag får ett betalt samarbete osv…
Inte sällan är det också så att jag kontaktar ett förtag som jag gillar, och därifrån tar samarbetet vid på ett eller annat sätt och så var det även i detta fallet.

Så var det som sagt, och det första inledande mötet för ett framtida och långsiktigt samarbete hölls i förra veckan, ett möte i Norrvikens Trädgårdar som var riktigt bra, och ytterligare förstärkte den känslan som jag fick av varumärket vid första anblicken.
Varumärket som jag talar om är inget mindre än Kitchen Wiz, inget nytt för alla som bor på Västkusten och Göteborg med omnejd, för där är varumärket etablerat och omtyckt sedan flera år, men sprillans nytt för oss i lilla Båstad.
KitchenWiz dök upp i min värld i samband med öppningen av den nya Tempo-butiken mitt byn för ca en månad sedan, och jag fick syn på deras fina förpackningar när jag botaniserade därinne för att spana in utbudet där.
Så pass tilltalade att jag slog till på två olika rätter direkt för att prova hemma…

Gillar du förresten utemöblerna i bild så är dessa från min egen italienska agentur Ethimo , ett café-set i rostfritt stål som tål att stå ute år efter år utan att det blir förstört och som dessutom finns i en mängd olika utföranden och färger.
Vill du beställa dessa så finns det tex HÄR, och gillar du sittdynan så finns denna HÄR

Kylväskan i bild hittar du HÄR

Perfekt att ta med till matbutiken när man ska köpa med sig ett gäng frysta maträtter från KitchenWiz och ladda upp med hemma i frusen.

Ja, här ser du själva förpackningen som jag nämnde nyss, och det som döljer sig där i är det smartaste och godaste när det gäller färdigrätter som jag någonsin ätit.
KitchenWiz är ett småskaligt familjeföretag med tillagning i Billdal, och allt lagas från grunden med de finaste råvarorna och fryses in direkt för att ingen näring, smak osv ska gå förlorad.
Ja, jag kommer berätta mer i detalj om själva maten senare, och även deras andra tjänst som gäller en prenumerationstjänst med matkassen Already med olika ingredienser till middagar som man själv tillagar.

Olja och vinägerkrus HÄR

Skärbräda i trä som är fin som uppläggningsfat mm  HÄR

Randig kökshandduk HÄR

Krukan i keramik med olika kryddörter HÄR

KitchenWiz har tagit fram ett litet recepthäfte för egna recept, noteringar osv, ja varför inte skriva upp vilka smarriga tillbehör man lagat som tillbehör till de olika måltiderna?

En form rymmer mat till ca 2-3 personer, väl tilltagna sådana så man behöver inte räkna upp i oro för att det inte ska räcka.
Formen som man värmer upp försiktigt i ugnen eller i en egen kastrull på spisen innehåller själva huvudrätten till en måltid medan man själv väljer det som man vill servera till i form av tillbehör som sallad, potatis, ris eller pasta.
Så himla bra tycker jag då man har full frihet att servera rätten på sitt eget lilla vis med det som man tycker passar bäst i ihop med respektive maträtt.

Svarta brickan i trä hittar du HÄR

Djup tallrik av stengods HÄR

Sittdyna HÄR

Ramslökssalt, jag hittade det i en annan butik här i trakterna och det är helt magiskt till ugnsrostad nypotatis, till salladsdressingen osv, hittar du inte färdigt sådant kan du alltid testa att göra eget!

Liten skål i stengods som är perfekt till flingsalt etc finns  HÄR

Olja och vinägerkrus av stengods finns HÄR

Skärbräda i trä som är fin som uppläggningsfat mm  HÄR

Randig kökshandduk HÄR

Krukan i keramik med olika kryddörter HÄR

En smart genväg  som går under namnet BackUp, som ger en vällagad och god måltid när man inte har så mycket tid att spendera vid spisen, och det finns en hel massa olika rätter att välja mellan för variation.
De olika rätterna kan man ha på lut i frysen, ta upp en form och ställa i kylen innan man går hemifrån till jobbet tex så att den får tina långsamt där under dagen för att sen ställas in i ugnen i ca 25-30 min när man kommit hem för kvällen.
Under den tiden hinner man duka, koka potatis eller pasta samt göra en god sallad etc.
Jag har redan hunnit med att testa flera av rätterna och samtliga har varit lika fantastiskt välsmakande och mättande, och nu ser jag fram emot att inleda ett samarbete med KitchenWiz så att även du som följer mig ska få ta del av deras fina matkoncept.

Håll utkik i matbutikerna nära dig och även via Mathem.se där ska nämligen rätterna finnas att beställa, och som sagt, det kommer en massa mer här i bloggen längre fram men var så ivrig att berätta för Dig redan nu så att du kan upptäcka detta precis som jag!

Kram

1 kommentar

  1. Inredningshjälpen » Bästa BackUp’en inte minst nu….

    […] för inte så länge sedan så berättade jag om deras smarta och välsmakande koncept i inlägget HÄR. Så himla bra att ha till hands när man inte orkar eller har tid att laga hela måltiden från […]

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *