*inlägget innehåller annonslänkar*

Hej fin vän, vad glad jag blir att du kikar in här hos mig denna söndag som känns som lördag eftersom det är röd dag imorgon när Nationaldagen ska firas från norr till söder.
Idag känns det ju helt klart som att sommaren anlänt på riktigt och jag har unnat mig två bad i havet här i Torekov där temperaturen nu ligger runt 16°….det blir bara bättre och bättre för varje dag som går just nu.

Denna helgen har vi ingen ny fin helgbukett att stoltsera med om man bortser från att rosorna från förra veckan fortfarande är lika fina samt att jag plockat in en tjusig bukett direkt från dikeskanten under en av mina promenader.
Sommaren bjuder ju in till dikes och ängsbuketter snarare än köpta snittblommor, det känns liksom lite onödigt nu när det finns så mycket fint ute i naturen att njuta av.
Maffiga vasen Kolonn har jag tipsat om tidigare men eftersom det fortfarande är fin rabatt på denna så tipsar jag igen.

Också måste jag passa på att tipsa Dig som gillar mina stolar i trä och rotting som syns då ch då för just nu kan du köpa dessa med hela 30% rabatt just nu så passa på!
Nu ska jag kika på partiledardebatten på TV4, ja sån är jag, för är det något som är intressant på ”vanlig TV” så är det just de politiska inslagen.

Ha en fin kväll så syns vi snart igen!

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *