Söndagsmyset på klipporna

av | maj 23, 2022 | *Affiliateinlägg med annonslänkar, Affiliate

*inlägget innehåller annonslänkar*

Gokväll i stugan!
Hoppas att du fått en fin start på veckan och att du har en skön måndagskväll var du än befinner dig.
Denna veckan är det ju fick jag veta idag, sk kortvecka eftersom det är Kristi Himmelsfärd nu på torsdag, en långhelg med andra ord.
i detta inlägget tänkte jag bjuda på det som jag utlovade redan igår, nämligen ett helt koppel av bilder från vårt söndagsmys på klipporna här i Torekov igår.

Ja, vi begav oss ner till klipporna och bryggorna här i vår lilla by, endast en kort promenad hemifrån oss vilken är hur lyxigt som helst.
Jag kan inte tänka mig en vackrare plats att bo på i Sverige, och därtill lugnet och möjligheten att bada hur mycket man vill när temperaturen tillåter vill säga.
Nu njuter vi av lugnet före den lite hektiskare sommaren när alla sommargästerna kommer till Torekov, kontrastren är stor men det är ju så kort period att det funkar fint det med.

Vi hade inget direkt i picknickväg hemma men efter en skåpsrens så hittadse jag lite bubbel, snacks och godis att mumsa på i lagom mängd före kvällsmaten som bestod av hemlagade köttbullar med färskpotatis från byn och god gräddsås.
ingen direkt picknickmat så det fick vi äta hemmavid.

Gillar du de randiga tjocka sittdynorna så finns dessa HÄR och den vita pläden med fransar HÄR

Picknickkorgen med läderhandtag finns HÄR och den randiga kylväskan HÄR

Duken som syns i korgen som är lätt att torka av då ytan är akrylbelagd och finns HÄR

Champagneglas i plast HÄR

Skålen med nötterna HÄR // Vit skål HÄR

Stråhatten med korallfärgat band HÄR

Bästa godiset  som alltid är färskt och gott köper man hos Hemmakväll!

Jag tog med min nya randiga baddräkt om ifall att andan skull falla på för ett dopp, men bangade faktiskt så baddräkten fick allt vänta på att invigas till ett annat tillfälle.

Baddräkten hittar du HÄR  och badhandduken som också syns i bild hittar du HÄR

Klipporna är ju borta vid Ydrehall och därifrån ser man Morgonbryggan som ligger lite närmre hamnen och de små restaurangerna där.
De är ju endast öppna under sommaren har faktiskt börjat att ha öppet under helgerna nu i maj så det börjar bli lite liv och rörelse här i byn…ja lite av lugnet för stormen kan man säga.

Agathon var såklart också med, han hänger ju alltid med oss och även om tratten var tvungen att vara på så var han sugen på lite kvällsmys han med.
Lilla gubben, han väger bara 2,9 kg, så det är fjäderlätt att ta med honom överallt och han protesterar aldrig oavsett vad.

En helt fantastiskt skön kväll med lite lyxig guldkant, och denna att spara i arkivet av förhoppningsvis många kommande kvällar i samma stil under hela sommaren som vi har framför oss.
Det behöver inte alltid vara så komplicerat och välförberett för att det ska bli bra, nej ibland är nog det spontana och oförväntade det allra bästa.

Kram

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *