Vintage från Svenskt Tenn

av | maj 10, 2022 | Okategoriserade

*inlägget innehållerannonslänkar*

Hej tisdag!

Idag kikar jag in för att visa en glimt av mitt extrarum här hos oss som faktiskt inte är färdigt att visa i dess helhet eftersom det saknas matta och lite annat som ska på plats men klart är iallafall min platsbyggda garderob, elementskydden och att min dagbädd från Svenskt Tenn har tagit plats där.
Också har vi en tillfällig stol på besök minsann…

Jag är även nöjd med mitt fönster där min vintagelampa från Svenskt Tenn har fått ta plats med en sorts pelargon som jag köpte för något år sedan.
Lampan köpte jag för ca 10 år sedan på Kisek i Båstad och lät tillverka en ny skärm i siden till, denna hade jag i vårt hus i Båstad men när vi flyttade packades den ner.
När jag började fundera på inredningen här i Torekov fick jag en bild av att lampan skulle bli fin just där den är nu och ja, det blev på pricken som jag tänkt mig.

Den fina handgjorda vasen av keramik från Mimou som är tillverkad av lokala hantverkare i Thailand hittar du enkelt till om du kikar HÄR

Stolen som är från Ethimo och är lika fin inne som utomhus, tillverkad av finaste teak och lindat rep och finns både som lounge-stol och som stol till matbord .
Denna stolen är en av de mest populära någonsin hos Ethimo och det är nästan alltid lång väntetid på dessa.
Loungestolen hittar du HÄR  och matsolen HÄR, matstolen finns dessutom i ett rostfritt utförande med samma rep om du kikar HÄR

Min fina lilla älskling som gillar att vara med på bild vilket är till mattes stora förtjusning, såklart.
Älskade Agathon!

Spana in den superhärliga pläden med mönstret Nagano som du hittar HÄR,

I min lounge-stol ser du dels en stor tvåsidig kudde av jättefin kvalitet om du kikar HÄR samt prickiga ryakudden Bibi HÄR och den superhärliga pläden med mönstret Nagano som du hittar HÄR, och samma mönster finns även som tapet HÄR. 
Samtliga textilier kommer från Mimou som drivs av min fina vän Malin och just Mimou ligger mig personligen varmt om hjärtat av flera olika skäl.

Min favoritväska från Louis Vuitton köpte jag för något år sedan i Paris, men vill du spana in fina vintage väskor från Louis Vuitton så är mitt bästa tips att kika HÄR
Skorna med flätade remmar är helt nya och du hittar dem HÄR och dessa finns även i beige om du kikar HÄR

Hoppas att du gillade den lilla titten i mitt extra rum och ja jag har vissa tankar om vad som mer ska få flytta in här så småningom men det får växa fram efter hand.

Ha en fortsatt  fin tisdag!

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *